Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -Bebelușul mort la botez , concluzie șocantă a medicilor legiști

Răsturnare de situație incredibilă în cazul bebelușului mort la botez, în Suceava. Legiștii susțin acum că micuțul ar fi avut pneumonie.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Plânsul bietului prunc a îngrozit o țară întreagă și i-a făcut pe mulți să spună că preotul a fost brutal. Părinții îndoliați au cerut să fie pedepsit și au invocat, ca dovadă, imaginile surprinse în timpul ceremoniei- din spusele lor și ale martorilor, duhovnicul a scufundat nou-născutul cu fața în sus, chiar când plângea în hohote, în loc să-l țină invers- cum ar fi fost corect. Părerile sugerau aproape în unanimitate o eroare în ritualul creștinesc.

Pe baza imaginilor grăitoare au vorbit și reprezentanții Bisericii. Înalții prelați au declarat că n-au de gând să modifice taina botezului din pricina unei erori singulare deși pe numele preotului, anchetatorii declanșaseră urmărirea penală.

Bebelușul mort la botez- legiștii răstoarnă totul

Acum însă- la câteva luni de la tragedie- autopsia răstoarnă totul: când nimeni nu se mai aștepta, legiștii anunță că bebelușul ar fi murit din altă cauză, nu din pricina botezului. În actul medical, vorbesc despre o pneumonie de care cel mic- născut prematur- suferea în tăcere.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„El până în momentul botezului n-a avut temperatură, tuse sau alt simptom. Sub nicio formă, nu avea nicio problemă medicală”, spune tatăl micuțului.

Tatăl nu acceptă varianta legiștilor. În schimb, bănuiește altceva:

„Pe scurt, vorbim despre intervenția Bisericii Ortodoxe Române la Serviciului de Medicină Legală cu scopul de a măslui probele și pentru a nu fi afectată imaginea bisericii.

Punct”, spune tatăl copilului.

Tatăl bebelușului mort la botez vrea să conteste raportul legiștilor

Am încercat să contactăm protopopiatul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților însă n-am reușit să obținem un punct de vedere referitor la acuzații.

Mai departe, tatăl nou născutului mort după botez are de gând conteste raportul de expertiză și spune că va depune o plângere penală pe numele directorului de la Medicină Legală Suceava.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI