Concertul de pe stadionul din Los Angeles a început la 9.04 PM, ora show-ului reprezentând data de naștere a lui Beyonce. De ziua ei, artista a fost într-o formă de zile mari și a strălucit în lumina reflectoarelor. Nu știa însă ce surprize i se pregătesc. Momentul în care invitatul surpriză a urcat pe scenă, întreg stadionul s-a ridicat în picioare.

Beyonce, show incendiar la împlinirea vțrstei de 42 de ani

În strigătele a peste 70 de mii de fani, starul Diana Ross i-a oferit sărbătoritei o urare incredibilă.

Citește și: VIDEO- Beyonce își serbează ziua în turneu. Cântăreața de talie internațională a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Extrem de emoționată, Beyoncé a îmbrățișat-o pe divă și a plâns de bucurie. Spectacolul a continuat apoi sub privirile a zeci de celebrități venite să o vadă pe Queen B performând pe scenă, de ziua ei. Adele, Katy Perry, Chris Rock și surorile Kardashian au fost doar câteva dintre vedetele care au ocupat locurile de VIP.

La cea de-a treia și ultima oprire a turneului cântăreței și-au făcut relația publică și  Kylie Jenner și Timothée Chalamet care au fost fotografiați împreună.

La sfârșitul spectacolului, Beyonce a ținut un discurs emoționant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si