„Astăzi, Bianca Drăgușanu își sărbătorește ziua de naștere. Înainte de a împlini 41 de ani, vedeta ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care ne-a vorbit despre relațiile ei. Diva a luat și o hotărâre: vrea să-și țină viață personală cât mai departe de ochii curioșilor”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Bianca Drăgușanu, în căutarea fericirii

A căutat mereu dragostea adevărată, însă până acum nu a apărut în viața Biancăi Drăgușanu.

O romantică incurabilă, diva nu a încetat însă niciodată să își mențină speranța.

Citește și: Ce i-ar fi spus Mioara Roman nepoatei sale? Calina a mărturisit totul după înmormântarea bunicii

„Important este să fii lângă cine trebuie că să fii fericit. Fericirea, în primul rând, înseamnă să fii sănătos. Dacă ești sănătos cred că te poți să te bucuri de viață. E foarte simplă definiția fericirii din punctul meu de vedere”, a spus vedeta.
Relația ei cu Gabi Bădălau a avut parte de-a lungul timpului de suișuri și coborâșuri. Cei doi sunt împreună de trei ani, iar presa îi vede ba împreună, ba despărțiți.
„- Mie îmi plac oamenii loiali, oamenii devotați, oamenii sinceri, oamenii corecți, oamenii puternici.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

- Ce nu ai face într-o relație?

- Ce nu aș face? Eu le-am făcut pe toate. Fiind un om foarte corect, nu aș trișa. Dar eu le-am făcut pe toate așa că nu știu ce nu aș face”, a spus vedeta.

Călătorește mult, adoră să-și cumpere haine de firmă, dar totul trece pe locul doi când vine vorba despre fiica ei, Sofia, pe care o are în urma căsniciei cu Victor Slav.


„Sofia este minunea din viața mea și sunt foarte fericită că există. Calitatea supremă este că sunt mamă și că sunt o femeie puternică”, a mai spus Bianca Drăgușanu.
Bianca o iubește și o răsfață constant pe fetiță ei în vârstă de 8 ani. De altfel, Sofia i-a fost de curând de ajutor mămicii ei.
„Când am fost operată, copilul meu m-a pansat alături de domnul doctor și am fost foarte fericită că e curajoasă și că m-a susținut moral. A zis: mami, sunt lângă tine, o să te faci frumoasă și o să te vindeci. Era acolo și mă pansa și era foarte ok”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.
Acum diva se pregătește de aniversarea celor 41 de ani, pe care îi vă sărbători alături de prietenii apropiați.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: