Robert i-a influențat pe băieții din "Casa Iubirii" să o nominalizeze pe Bianca ca lider în următoarea săptămână, iar moderatoarea Andreea Mantea l-a întrebat de ce nu a ales-o pe Giuly.

Citește și: VIDEO. Robert, mărul discordiei între fete după gala din "Casa Iubirii". A fost scandal cu urlete și bătăi în masă la hotel

"Dacă ar fi avut ambele același parcurs aici, ca și tine, pe care dintre ele ai fi numit-o în fața băieților, pe Bianca sau Giuly?".

Robert nu a stat mult pe gânduri: "Bianca", a răspuns el și a oferit și o explicație.

"Pentru că băieții ar dori să o voteze spre eliminare în gala viitoare și eu cred că ar mai trebui să stea în casă, din punctul meu de vedere", a spus Robert.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Băieții au insistat să dea un răspuns mai concret, iar Robert le-a făcut pe plac: "Tot Bianca, dar asta nu denotă nimic."

Robert o propune pe Bianca drept lider în casa fetelor

Robert o propune pe Bianca drept lider în casa fetelor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Patrick nu mai e gelos" după anunțul lui Robert

Giuly s-a amuzat și l-a certat pe Patrick că este bucuros că Robert a ales-o pe Bianca.

"Uite ce fericit e Patrick. De parcă nu m-am făcut înțeleasă cînd am fost la voi în casă", spune ea, iar Robi a precizat: "Nu mai este gelos".

Giuly a adăugat că, în casa băieților, a spus numai lucruri frumoase despre Robert și că înțelege tot ceea ce el face.

Robert a glumit și a spus că își schimbă alegerea de la Bianca spre Giuly numai ca Patrick să nu mai fie fericit că Giuly e liberă.

"Am votat-o pe Giuly ca să o trezesc la realitate"

Moderatoarea emisiunii a întrebat-o pe Giuly dacă crede că Patrick s-a oprit din relația de cunoaștere cu Larisa în urma jocurilor dintre el și Giuly și Patrick în gala de duminică.

Citește și: VIDEO. Bianca din "Casa Iubirii" primește o lovitură grea din partea lui Robert. "Mă deranjează că evită răspunsul"

Bianca este de părere că Giuly l-a provocat pe Patrick, dar el păstrează secretul. "Am votat-o pe Giuly ca să o trezesc la realitate", spune Patrick.

Giuly: "Și m-ai trezit, nu ai văzut?" 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si