Facem astăzi cunoștință cu maimuțica  Bibi. În vârstă de numai un an, simpaticul mamifer a fost primit în sânul unei familii indoneziene și este tratat regește. Maimuța doarme în același pat cu stăpânii, are parte de masaj și surprize din partea părinților adoptivi, iar uneori, deși stângace, îi ajută pe aceștia în treburile casnice, a transmis Simona Pătruleasa.

Bibi, cea mai haioasă maimuță

Ea este Bibi, o maimuțică simpatică în vârstă de numai un an. A fost adoptată de o familie din Indonezia când avea numai câteva luni, iar de atunci a devenit mezinul răsfățat al familiei.

Citește și: Alertă de pestă porcină! Peste 11.000 de animale au fost sacrificate la o fermă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doarme mereu alături de mama sa adoptivă, se trezesc împreună, ba chiar au propria rutină de dimineață, iar când vine ora mesei, Bibi e cea mai fericită! Mănâncă alături de toți ceilalți, ba chiar ajută la prepararea mesei.

Nu vă faceți iluzii, Bibi nu e mereu cuminte. Uneori, mai face și năzbâtii, dar e imposibil să te superi pe ea.

Maimuțica Bibi a strâns până acum peste 100.000 de urmăritori pe Youtube, iar cel mai popular videoclip are nu mai puțin de 2 milioane de vizualizări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: