Este idolul adolescenților actualei generații! Se bucură de multă notorietate și are peste 1 milion de fani pe rețelele de socializare. Nu ați ghicit încă despre cine este vorba? Va spunem noi: de Bibi, cântăreața ale cărei melodii vorbesc despre mică ei plăcere vinovată, ciocolată. În minutele următoare vă invităm să urmărim un interviu de-a dreptul...delicios.

Bibi, un succes...delicios

Bibi- Cred că am o chestie de când sunt mică. Nu-mi plac oamenii schimbători și automat nu aș avea cum să mă schimb. Îi am pe părinții mei alături de mine și sunt acolo și mă susțin și dacă o iau puțin pe arătură imediat mă pun pe calea cea bună.

Bibi- Energia și treaba asta cred că vine din felul meu de a fi. Așa sunt eu și așa îmi place să fiu. Nu-mi plac oamenii triști, mie îmi place să fiu veselă, să am multă energie dar, dar suntem oameni și mai avem și momente triste, dar îmi doresc să am mereu zâmbetul pe buze că așa sunt eu.

Citește și: VIDEO-Celine Dion, interviu emoționant. Artista a vorbit deschis despre suferința prin care trece. ,,Trebuie să învăț să trăiesc cu boală și să nu mă mai pun la îndoială''

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bibi- Crezi că această naturalețe ți-a adus și succesul pe rețelele de socializare și faptul că ai o comunitate cu care interacționezi tot timpul? Eu zic că da.

Am vrut să fiu eu. Naturală, cu familia mea, cu părinții mei, cu rudele și mă bucur că felul meu de a fi a prins.

La numai 21 de ani succesul profesional i s-a așternut lesne la picioare. Și totul pare să fi pornit cu o simplă...ciocolată.

Bibi- Spune-ne cum e viața ta. Aglomerată? Frumoasă. Frumoasă, aglomerată. Nu mai știu de capul meu, dar așa îmi place să fie. Am zis mereu că dacă pot să fiu cea mai aglomerată din lume, mă înscriu.

Bibi se pregătește acum intens pentru cel mai mare eveniment din viață sa de artist. La începutul verii ea va susține un mega spectacol, presărat cu o mulțime de surprize pentru fani.

Bibi- Concertul de pe 23 iunie de la Arenele Române va fi cu adevărat special, nu că va fi cel mai mare concert pe care le-am făcut până acum ci vă fi plin de momente speciale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: