,,Procedura de bichectomie a devenit în ultimii ani din ce în ce mai populară în rândul vedetelor internaționale. Printre celebritățile care au apelat la această intervenție se numără modelul Bella Hadid, dar și actrița Angelina Jolie. Cât costă și ce presupune, de fapt, această intervenție, aflăm din materialul următor'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Bichectomia, cea mai căutată procedură în 2024

Bichectomia este una dintre cele mai populare intervenții în clinicile estetice. Procedura este căutată în mod special de pacientele care își doresc un aspect mai conturat al feței.

Renert Gad: Au pernuțe de grăsime în zona această și atunci vrem pur și simplu față să fie mai triunghiulară, mai frumoasă.

Se poate contura regiunea mandibulara și bărbia dublă cu ajutorul lipoaspiratiei, iar combinat cu această procedură putem să facem și o bichectomie. Aceasta este bula de grăsime, este o structură profundă, care ne formează această parte pufoșică a obrazului. Și se poate exciza cu o mică incizie din interioul gurii.

Procedura durează 30 de minute, este nedureroasă, iar rezultatele pot ține toată viața.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Renert Gad: Efectul este pe viață dacă nu ne îngrășăm foarte mult și ni se umflă din nou obrajii. Nu se scoate chiar toată bula de grăsime. O cantitate mică, cât o monedă. Adică nu există riscuri să se subțieze pe viitor.

Ca în cazul oricarei intervenții, exista însă și riscuri.

Citește și: VIDEO-Machiajul floral cu pietre semiprețioase, la modă. ,,Pentru că suntem în anotimpul florilor, totul explodează de culoare''

Renert Gad: În regiunea aceasta trec niște filete nervoase care enervează colțul gurii și ductul salivar, care aduce saliva din glanda parotidă în cavitatea bucală. Trebuie să avem grijă să nu lezăm una dintre ele.

În ultimii ani, numărul celor care aleg să își facă o astfel de intervenție este în creștere. Ioana își dorește o schimbare la nivelul feței, așa că a venit la un consult la medicul specialist.

Ioana, pacientă: Această procedură am vazut-o și prin afară și cred că s-ar potrivi foarte bine cu fața mea și mai ales la domnul doctor care știu că este un expert în domeniu, cred că ar fi perfect.

Intervenția este la mare căutare și printre vedetele internaționale. Modelul Bella Hadid s-a ales cu pomeți mai pronunțați și un profil mai subțire dupa bichectomie, iar Angelina Jolie, cunoscută pentru frumusețea ei clasică, a atras atenția pentru aspectul mai definit al feței și a liniei maxilarului dupa intervenție. Procedura de bichectomie costă 1500 euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si