Sute de tineri se vor putea distra gratuit timp de o zi la festivalurile Untold si Neversea, daca doneaza sange. Organizatorii celor doua evenimente au extins anul acesta Campania de donare de sange in noua orase din tara iar la Cluj, deja zeci de tineri au stat la cozi ca sa faca o fapta buna.

Campania se desfasoara in paralel si in centrele de transfuzii din tara in perioada 13 mai-29 iunie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Edi Chereji- PR manager Untold: Cei care doneaza la caravana mobila primesc un bilet de o zi la alegere la Untold sau la Neversea, in functie de ce isi doresc sa vada in acest an, iar cei care doneaza la centrele fixe din intreaga tara primesc o reducere la abonament.

Citeste si: Bilete UNTOLD 2019. Record absolut pentru un festival de muzică. Ce s-a întâmplat

Untold se pregateste de o noua editie incendiara. Pana acum au fost anuntate numele mai multor artisti care vor concerta vara aceasta pe stadionul Cluj Arena. Printre care :Martin Garrix, DJ-ul numarul unu din lume, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Bastille si multi alti artisti internationali sunt asteptati sa urce pe scena marelui festival din capitala Transilvaniei.

Festivalul Untold se va desfasura in perioada 1-4 august iar pretul abonamentelor incep de la 513 de lei. Organizatorii au pregatit deja si optiuni de cazare pentru tinerii care se vor muta timp de patru zile la Cluj. Pe langa hoteluri, festivalierii vor putea opta pentru camping sau locuri in caminele studentesti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si