Bun venit pe iahtul viitorului care îi aparţine lui Bill Gates- al doilea cel mai bogat om de pe panetă, potrivit celui mai recent clasament Forbes.

Are o avere de 96,5 miliarde de dolari şi câştigă 114 dolari pe secunda de viaţă, aşa că suma de 645 de milioane de dolari plătită pentru această ambarcaţiune a viitorului nu reprezintă un efort financiar, după cum comentează jurnaliştii englezi.

Bill Gates, fondator Microsoft: Mie îmi place să mă ocup de software şi să angajez oameni! Recunosc că am fost uimit în momentul în care am realizat cât de valoroasă a devenit afacerea mea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| Dan Blizerian a organizat o petrecere inedită de Halloween. Ce vedete au fost invitate

Bill Gates câștigă 114 de dolari pe secundă

Iahtul pe care l-a comandat acum are 113 metri lungime, spaţiu suficient pentru a găzdui 14 oaspeţi şi 31 de membri ai echipajului, studio de yoga, spaţii speciale pentru cină şi relaxare plus o punte cu piscină infinity în cascadă.

Ambarcaţiunea a fost prezentată la salonul de la Monaco, anul trecut, dar numai ca prototip, iar Bill Gates este singurul decis să îl comande, astfel încât să fie şi fabricat!

Va fi gata în anul 2024 şi este considerat singurul din lume sută la sută ecologic. Îl propulsează hidrogenul lichid, iar singurele emisii înseamnă apă.

Fondatorul Microsoft şi soţia lui, Melinda Gates, îşi continuă şi activităţile caritabile, dincolo de a investi în astfel de proiecte ecologice.

Deţin împreună cea mai puternică fundaţie din lume!

Citeste si: Tzanka Uraganul e primul manelist care îşi cumpără avion: „Am luat-o razna, nu-i aşa?” FOTO


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si