Iulia administrează o agenție de publicitate cu afaceri și în afara țării. La începutul pandemiei, a renunțat la birou și a lucrat de acasă. Apoi și-a dat seama că ar avea totuși nevoie de un spațiu și în afara casei.

Birourile flexibile pot fi închiriate pe o perioadă mai scurtă

Iulia Vasciuc, manager agenție de publicitate: "Cred că e o formulă perfectă, în același timp să fii prezentă și acasă și să îți poți organiza și la birou.

Eu nu mă văd sincer nici să fiu total acasă și nici să fiu legată de un birou anume."

Citește și: VIDEO |Incredibil cât costă un castravete: „Am zis că nu văd bine!”

Tânăra achită acum un abonament care se modifică în funcție de perioadă dorită.

Iulia Vasciuc, manager agentie de publicitate:  "O singură factură îți vine pe lună care îți acoperă toate cheltuielile. Doi, este că sunt și multe evenimente la care poți participa, îți găsești colegi, chiar contracte de colaborare. Aici lucrează mulți oameni din multe domenii și atunci găsești colaborările astea mai ușor cumva."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Escrocherie de proporții în magazinele online! Un tânăr din Capitală comanda haine și telefoane, apoi returna cutiile goale

Birourile flexibile sunt tot mai căutate în Cluj Napoca și București. Sunt o combinație între birourile clasice și spațiile de coworking. Avantajul este că pot fi închiriate pe o perioadă mai scurta și nu sunt condiționate de alte cheltuieli.

Care este prețul închirierii unui astfel de birou

Radu Popescu, general manager: "Principalul avantaj este acest all inclusive al conceptului. Este un hotel de birouri și în felul ăsta clientul nu mai are grija facturilor, nu mai are grija mentenanței, nu mai are grija tuturor serviciilor pe care trebuie să le pună adițional pentru a funcâiona."

Citește și: Cod roșu de vremea rea în insula Mallorca. Zăpadă de peste un metru

Victor a fost primul chiriaș al unui astfel de birou. El a adus conceptul la Cluj, cumpărând franciza de la cel mai mare furnizor de birouri private din lume.

Victor Tighinean, antreprenor: "Prima dată când am intrat la sediul colegilor din Ungaria am rămas surprins de cât de bine arată un sediu de o firmă care era regională, foarte mică până la urmă. Este o priveliște absolut fantastică, care pur și simplu îți ridică dispoziția în fiecare zi. Chiar dacă am un birou de 12 mp, beneficiind de 200 de mp spații comune, mă simt ca la Google, ca la cele mai bune firme de IT."

Citește și: Dosar de proxenetism la Botoșani: mai mulți bărbați au obligat trei tinere instituţionalizate să se prostitueze

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Prețurile închirierii unui birou pornesc de la 700 de lei pe lună.

Radu Popescu, general manager: "Avem foarte mulți clienți care se restrâng sau au oameni care lucrează de acasă și atunci preferă birouri. Dau un exemplu o companie de 100 de persoane are 5 angajați care vin constant la lucru, iar restul lucrează de acasă și atunci nu au nevoie de o suprafață foarte mare."

Conform unei platforme de recrutare, 6 din 10 români spun că nu ar accepta un job nou decât dacă sunt lăsați să lucreze de acasă sau în sistem hybrid.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si