„Ziua cu cele mai mari reduceri din an a fost una a extremelor. În timp ce un mare retailer online a vândut în primele minute de Black Friday un apartament de peste 100 de mii de euro, în magazinele fizice oamenii au căutat și oale sau tigăi. Ofertele au fost pentru toate buzunarele și nimeni nu a plecat acasă cu mâna goală”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

De Black Friday românii au dat startul cumpărăturilor

În depozitul acestui magazin online, forfota a început încă de la primele ore ale dimineții, atunci când s-a dat startul reducerilor de Black Friday. În acest an, cel mai mare retailer online a pus la bătaie produse inedite, cum ar fi un apartament în Năvodari, care a avut o reducere de 10 mii de euro și care s-a dat la scurt timp după startul promoțiilor. S-au vândut și 11 autoturisme dar și peste două kilograme de aur și monede. Ca în fiecare an, oamenii au vrut să se pregătească din timp pentru sărbători, așa că au comandat peste 15 tone de carne de porc. Pe listă s-au aflat și vacanțele extravagante.

Citește și: VIDEO- Black Friday a ajuns și pe litoral. Agențiile de turism au pus la bătaie cazare cu doar 28 de lei pe zi

„Pachet turististic de Revelion în Laponia, pachet turistic în Japonia, vouchere de reducere pentru călătorii cu avionul. La 30 de minute de la startul campaniei am înregistrat vânzări de peste 180 de milioane de lei și peste 470 de mii de produse. O creștere între 17 și 19 la sută față de anul anterior”, a explicat Alexandru Niculescu, vicepreședintele unui retailer online.
Iar acest Black Friday a înregistrat record după record, chiar dacă, spre deosebire de edițiile anterioare, clienții au simțit din plin efectele inflației.


„Clienții își pregătesc un buget specific de 2.850, în medie, ceea ce s-a situat peste 11 la sută față de anul anterior”, au adăugat reprezentanții retailerului online.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Față de anul trecut, a fost și o secundă de aur când s-au înregistrat 452 de comenzi. În topul celor mai căutate produse din acest an au fost băuturile și produsele de băcănie, urmate de cosmetice și parfumuri, jucării, electrocasnice, televizoare și laptopuri.

„Dacă într-o zi obișnuită din acest depozit sunt livrate circa 100 de mii de colete, în ziua cu cele mai mari reduceri, reprezentanții magazinului estimează că livrarile se vor tripla. Vorbim astfel de peste 300 de mii de colete care vor ajunge la clienți”, a transmis Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.
Iar dacă cei care au comandat online au avut dare de mână, la polul opus, în magazinele fizice, nu toți clienții și-au permis extravaganțe. Acești tineri, de pildă, au „vânat” reducerile la oale și tigăi.
„Aveam pe listă de mai mult timp, dar acum ne-am hotărât să le luăm.

Setul de oale e acum la jumătate. Acum e 350 și înainte era 700 și”, au spus tinerii.
„Cele mai căutate produse au fost telefoanele, televizoarele, electrocasnicele și, surprinzător, zona de gaming, unde consolele au fost la mare căutare”, a explicat Daniel Apostol, directorul unui magazin.
Deși Black Friday ar fi trebuit să aibă loc în ultima vineri din luna noiembrie, multe magazine au prelungit reducerile pe tot parcursul acestei luni.

 

 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si