„Vinerea neagră e sărbătorită pe românește. Cum ofertele sunt căutate de lumea întreagă, la trendul reducerilor se adaptează chiar și vânzătorii din piețe. Prețurile vechi sunt modificate, iar super promoțiile le sar în ochi cumpărătorilor”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Oferte de Black Friday în piețe

De Black Friday, comercianții încearcă să își atragă clienții dacă tot e rost de cheltuit bani.

Așa că vânzătorii din piețe s-au adaptat timpului, doar să nu rămână cu marfa pe tarabe.

„Un leu, un leu”, strigă comercianții.
E mare reducere pentru vinerea neagră.

Această doamnă a venit pregătită cu boxa portabilă și cu etichetele cu reduceri de Black Friday, pe tarabă.
„Peste tot e doi lei și la mine e un leu. Și mărarul și leușteanul. La promoție dau la toată marfa, le mai dau și un ardei suvenir”, a spus femeia.
Nu i-a luat mult până a oprit primul cumpărător.
„- Vrei un ardei? Hai că e promoție”, a mai spus femeia.

„Acum e ziua mai mult a pensionarilor că dacă nu au bani în cursul săptămânii că sunt mai scumpe, acum au ocazia să se satisfacă și ei”, este părerea unui bărbat.
Ne mutăm de la un raion la altul, unde vânzătorii își așteaptă clienții.


„De Black Friday, hai. Și noi avem mere și pere tot de Black Friday”, a spus alt comerciant.
Și dacă tot își fac stocul de legume și fructe, trebuie să aibă unde să le pună, așa că, astăzi, românii au avut promoții și la borcane.
„Avem reduceri mari, cumpărați trei și plătiți 5. În cazul în care cumpărați 5, plătiți 10”, a spus un comerciant.
Dar dincolo de glumă...chiar
se aplică o promoție.
„Ăsta e prețul lui așa și dacă îl cumpărați primiți și un capac în plus... acum depinde de capac, pe stânga, dreapta... cum dorește persoana respectivă”, s-a amuzat comerciantul.
Pentru reducerile de Black Friday, la piață a fost și președintele PNL, Nicolae Ciucă. La un salariu de peste 15.000 de lei pe lună, acesta a plecat din piață cu două pungi de fasole, cu un total de 20 de lei.
Cu pungile pline de cumpărături, goana după reducerile românești a continuat, pentru că un Black Friday autentic românesc nu există fără un mic și o bere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Black Friday a sosit. Românii au profitat de ofertele de la aur sau de la... cratițe

„Promoțiile astea de Black Friday... mi-am cumpărat 7 mici și am primit muștarul și pâinea gratuit, excelenți, recomand tuturor”, a afirmat un bărbat.
Însă stocul de produse s-a făcut și online, nu doar în piețe. Iar de la primele ore ale dimineții, vânzările au crescut semnificativ.


„Cele mai vândute produse eco au fost salata verde, iaurtul cu specific grecesc, morcovii, laptele, dar și kiwi. Și cele mai căutate produse în bara de search au fost astăzi ouăle, laptele, roșiile și pâinea”, a explicat Michael Kaiser, directorul comercial al unui supermarket.
Reducerile continuă în multe piețe și magazine, până la finalul acestei luni.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si