Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Blocați în curți de o construcție absurdă: "Nu mai poate intra în curte că i s-a stricat intrarea"

Lucrările la infrastructura unei comune din Suceava se pare că nu au ieșit conform așteptărilor locatarilor. Oamenii se plâng că nu mai pot ieși din case, iar muncitorii spun că planul lucrărilor a fost respectat.

Redactia Stirile Kanal D,

Blocați în curți de o construcție absurdă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Situație tragi-comică într-o comună din Suceava! Localnicii abia mai pot ieși din curți, după ce muncitorii angajați să modernizeze drumul din zonă au ridicat ziduri imense în fața gardurilor. Reprezentanții constructorului ridică însă din umeri și spun că au fost respectate toate reglementările, a transmis Cristian Sabbagh.

Lucrările de mântuială au blocat oamenii în gospodării

Uitati canalul, la noi sub geam. Așa e nivelul, așa au zis că trebuie să îl pună. Am mutat gardul de la soacra mea, ne-a dat o bucată, dar nu știu ce să facem cu zidul asta, a mărturisit o femeie.

De câteva luni, această femeia abia reușește să intre sau să iasă din curte.

În urma lucrărilor de modernizare, nivelul drumului a fost ridicat atât de mult încât oamenii cu greu mai pot avea acces în propriile gospodării.

- Acolo stă soacră-mea, care nu mai poate intra în curte că i s-a stricat intrarea.

- Dar cu mașina puteți ieși?

- Nu. Și nici cu mașina de lemne, am intrat pe aici pe la vecinul,

a continuat localnica.

Iar probleme nu se opresc aici.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Ogoare tari ca piatra. În sudul României asistăm la un proces de deșertificare

S-a săpat exact în piatra de la fântână, când plouă se tulbură apa, nu mai avem apă potabilă deloc. Uitați, unde e zidul ăsta, pe acolo avem gaură, ne curge apă în curte. Aici, când plouă, stă baltă de apă, se înverzește apa, a

mai spus aceasta.

Problema zidurilor de beton construite cât gardurile caselor este una generală, iar oamenii s-au plâns de mai multe ori autorităților locale.

Astăzi, un inspector extern trimis de Consiliul Județean a venit în teren pentru a verifica lucrarea.

Este a treia luna când eu le-am dat măsuri în scris să rezolve probleme. Uitați-vă și dumneavoastră. Și-au luat sculele și au plecat. Ei spun că trebuiau să rezolve, uitați-vă cum arata proprietatea respectivă. Șeful de șantier e problema. E inginerul care nu știe să își facă treaba, a declarat Costel Chervasie, inspector Consiliul Județean.

- Sunt anumite porțiuni cu probleme, dar rezorvabile. Dacă se sapă unde sunt ziduri, oamenii de pe partea opusă trebuiau să urce pe ei, era situația invers. Urmează ca fiecare să își adapteze drumurile din curte după drum.

- Pe banii lor?

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Asta nu mai știu, a declarat Mihai Senic, primar comuna Stroiești.

Reprezentanții firmei care au făcut lucrările spun că acestea au fost executate în conformitate cu proiectul de execuție și ar fi primit inclusiv avizul unui verificator.

Proiectantul a căutat cele mai bune soluții, care să fie și pentru drum, dar să fie și pentru riverani, pentru cei care folosesc drumul. Eu aproape zilnic trec pe traseul ala și nu am văzut ca un cetățean să spună că nu are acces. Oamenii trebuie să își amenajeze racordurile la drumul modernizat, a declarat Eugen Girigan, reprezentant al antreprenorului pe șantier.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Suceava, lucrările în zonă au fost sistate, iar constructorul nu va mai putea continua până la remedierea problemei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI