MESERIA VIITORULUI

Madalina si Alex sunt iubiti, colegi si parteneri de afaceri. El fost campion la ciclism, ea absolventa de Inginerie, cei doi au abandonat ideea unei meserii conventionale pentru un video-blogging:  „Suntem si mai creativi impreuna. Invatam unul de la celalalt, eu am invatat de la Alex sa lucrez foarte mult pe video, el nu stiu ce a invatat de la mine. Ce ai invatat de la ea? Probabil make-up”.

Videoclipurile realizate de Alex si Madalina sunt urmarite de mii de persoane. Ea e deja populara pe retelele de socializare, iar el o ajuta sa arate perfect in fiecare imagine pe care o posteaza pe net.

Merca-vlogger: „ Suntem destul de urmariti, eu sper sa fim si mai urmariti de atat. Cred ca secretul este sa fii tu insati, sa fi original, sa incerci sa vii cu acel ceva al tau si sa nu copiezi de la ceilalti”.

 

CUM CASTIGA BANI?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toate bune, dar cum castiga bani din clipurile postate pe internet? Ei bine, iata secretul!

Alexandru Don- vlogger: „Oferim practic reclama asupra unor produse sau servicii prin intermediul vizualizarilor si follower-ilor nostri”.

Contractele publicitare le aduc bani frumosi. Desi se feresc sa ne spuna o suma, va spunem noi ca vide-blogging-ul aduce mii de lei pe luna.

O alta tanara care traieste din blogging este Diana Rogo.

Diana Rogo-blogger: „Da, poti sa te intretii din chestia asta. Dar depinde foarte mult. Fiecare isi stabileste pretul ei, e un domeniul pe care nimeni nu-l reglemnteaza si atunci fiecare isi face preturile pe care le doreste”.

 

ARE MILIOANE DE URMARITORI!

Frumoasa clujeanca a reusit sa creeze o platforma online care acum este citita de milioane de tinere din tara dar si din strainatate.

Din banii castigati, Diana a reusit sa isi intemeieze o a doua afacere: un magazin online.

Daca la noi vlogging-ul e inca un mister pentru multi, in Statele Unite exista milioane de creatori de continut!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si