„Body-art este un concept prin care putem face exerciții fizice fără să ridicăm greutăți sau să depunem prea mult efort la sală. Colega mea, Larisa Rațiu, este acum alături de un instructor de fitness care ne va explica în ce constă acest sport”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO- Cum ne pregătim pentru vară? Exercițiile care ajută la o siluetă de invidiat

Body-art este despre mobilitate

Exercițiile de body-art cuprind mișcări care au scopul de a deschide șoldurile și de a mobiliza umerii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Prin intermediul acestor exerciții, nivelul de mobilitate al corpului va crește. Are efecte benefice pentru persoanele care sunt sedentare.

Teodora Moloce, instructorul de fitness, a prezentat un exercițiu care ajută la mobilitate coloanei. Acest procedeu implică punerea într-o poziție de fandare și întinderea brațelor.

Citește și: VIDEO Ce trebuie să facă oamenii pentru a avea un somn mai bun? O pernă corectă este extrem de importantă în acest proces

Exercițiile body-art pot fi făcute de orice categorie de vârstă și pot fi adaptate în funcție de cât de mobilă este persoana.

Un circuit de câteva exerciții de boy-art efectuat dimineața are efecte benefice, reducând stresul și relaxând organismul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si