În timpul unui concert, o fană i-a cerut numărul, ba chiar i-a întins telefonul pentru a-l nota. Artistul a reacționat într-un mod neașteptat.

O fană i-a cerut numărul de telefon pe scenă

Bogdan a luat telefonul fanei, a notat un număr și i-a spus să nu-l mai dea la nimeni. Numărul format de artist a fost 112, el i-a sugerat fanei să sune acolo și să întrebe de el.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Omar Arnout au câștigat mașina, aseară, la “Roata Norocului”!

„Mi-a dat așa, adică trebuie să-i dau numărul meu, nu? Trebuie să-ți dau numărul, nu? Gata! Ți-am dat numărul meu, dar să nu-l dai la nimeni. Promiți? Suni acolo și întrebi de mine”,  a spus Bogdan de la Ploiești.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: FOTO- Tzancă Uraganu are grijă de sănătatea copiilor săi! Acesta și-a dus copiii la sala de fitness: „Pentru o viață sănătoasă, faceți mai mult sport”

@bogdandelaploiesti.haz

Baaaaa 🤣

♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu

Cristina Pucean le-a mărturisit urmăritorilor săi faptul că cei doi nu s-au certat, ci pur și simplu și-au dat seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

Citește și: De câte ori s-au "despărțit" și "împăcat" unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc? Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au dat tot din casă

”Nu a fost să fie! E normal să primesc tot felul de întrebări despre asta...dar

vă rog din suflet să terminați cu acest subiect.”, a scris dansatoarea pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si