Fostul câștigător de la "Puterea Dragostei" le-a prezentat fanilor săi cele mai importante obictive turistice din vacanța din Dubai. El spune că a vrut să încerce un "altfel de Paște" în acest an.

" Hristos a Înviat și Paște Fericit tuturor! Am prins super-vreme, sunt în Dubai cu iubita mea. Am zis să încercăm un altfel de Paște, să dăm mâncărurile tradiționale pe alte specialități.

Să vă arăt puțin priveliștea, vremea este aici super", le-a transmis Bogdan Mocanu fanilor săi.

Citeste si: Cine este Selatin, noul concurent de la "Puterea Dragostei". A intrat în forță: "Vrei să mă ataci?"

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- imagini inedite

În urmă cu două săptămâni, Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a filmat alături de o cadă plină cu șerpi. Tânărul a transmis că acele reptile sunt de fapt prietenii lui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si:  Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a spus motivul adevărat pentru care Jador a votat-o pe Ana Porgras de la „Survivor România”

Mocanu face parte dintr-un nou proiect muzical. În noile sale clipuri vor apărea și o mulțime de șerpi dresați. Bogdan Mocanu nu a dat foarte multe detalii despre noul său proiect. 

„Ăștia sunt prietenii mei, să vă dați tag între voi!”, a zis Bogdan Mocanu.

Citeste si:  Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” va deveni tătic?!- „Îmi stă bine așa!”

Bogdan Mocanu, planuri mari de viitor alături de o focoasă brunetă

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” este mai fericit ca niciodată. Tânărul se iubește cu o brunetă sexy, de luni bune de zile. Mocanu nu dorește să-i dezvăluie identitatea iubitei sale. El a transmis că vrea să o țină departe de camerele de luat de vederi.

Citeste si:  Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- provocare pentru tatăl său. Ce a transmis fostul concurent al emisiunii

Cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună, au mers la munte într-o vacanță în doi și fac totul împreună. Mocanu postează clipuri și cu imagini cu jumătatea sa, însă tot timpul îi acoperă fața.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si