Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu ouă aruncate pe parbrizul mașinii de lux, cu țipete și scandal. Așa se desfășoară, în centrul orașului Constanța un tânăr cunoscut în lumea interlopă și patroana unui hotel din Stațiunea Mamaia. Cu geanta de mii de euro pe umăr, și gata să-l înfrunte pe barbat, femeia face live pe Facebook, de la volan, ca să arate prietenilor virtuali cum e atacată... cu ouă.
„Poliția Română să... deci eu nu pot să ies din mașină că acest om m-a blocat, practic, în trafic. Nu vreau să vorbesc cu acest personaj. Deci Poliția Română... Ah, și mi-a aruncat acum, acum, un ou pe parbriz.
De jumătate de oră, acest om mă urmărește în orașul Constanța. Nu știu de ce. Absolut nu știu de ce. Dar el asta face. Nu stiu de ce mă urmărește.

Mă hărțuiește”, a povestit afacerista, în direct, pe internet.

Bolidul de lux atacat cu ouă- povestea afaceristei

Contactata telefonic, tânăra a zis că va reveni cu un punct de vedere după ce își va întreba avocatul, dar nu a mai răspuns. În schimb, bărbatul implicat in scandal ne-a relatat versiunea lui a poveștii.
„Eu cu doamna Marica nu am avut niciun conflict.

Eu am avut un conflict cu prietena ei care mi-a scos vorbe la alte persoane, cum ca traiesc eu cu alta femeie”, spune atacatorul.

Bolidul de lux atacat cu ouă. Atacatorul: Să-și facă omletă!

Am aruncat cu niste oua in ea, am aruncat cu niste oua in ea, ca sa-si faca omletă. O sa-mi angajez bodyguarzi, ca altfel n-am cum sa scap de ele. Sunt niste suzete penibile”, spune bărbatul.
Stila Sarafu este cunoscut în Constanța pentru că ar fi avut legături cu greii lumii interlope. Afacerista cu care a avut conflictul in trafic ar fi depus o plângere la poliție pe numele lui, dar s-a trezit si ea cu o amenda.
„El a fost amendat cu 1660 lei pentru aruncarea obiectelor, pentru oprire neregulamentara, dar si pentru activitati de distragere a atentiei. Totodata, femeia a fost amendata cu 435 lei pt folosirea telefonului in timpul conducerii”, informează poliția.
Ramane de vazut daca scandalul se va stinge dupa amenzile primite de ambii protagonisti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si