Reacție neobișnuită a unui medic ortoped de la Spitalul Floreasca, luat la rost de un pacient care sustine ca avea o infectie la picior si ar fi asteptat aproape o ora pe holuri, la urgente, dar nimeni nu l-ar fi bagat in seama. Cand, in sfarsit, ii venise randul, medicul a poftit in cabinet un alt pacient, care abia ajunsese.

Barbatul sustine ca ar fi vrut sa filmeze scenele, insa doctorul i-ar fi sucit mana ca sa-i smulga telefonul.

Sefii doctorului transmit ca au demarat o ancheta interna. Vor analiza imaginile si daca se va dovedi ca ortopedul a incalcat normele de etica profesionala- vor lua masuri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pana atunci- la urgenta- calvarul bolnavilor continua. Holurile sunt burdusite de bolnavi care asteapta zeci de minute sau ore sa le vina randul la un consult.

In alte zile- e mai rau- ne marturisesc chiar medicii.

Se nimereste sa ajunga un barbat cu mana rupta chinuit de durere. Ajuns in fata camerei de garda de la ortopedie, se loveste de o usa inchisa.

20 de minute a stat si nimeni nu l-a bagat in seama. Abia cand nu s-a mai putut tine pe picioare- o asistenta il roaga sa stea pe scaun ca il va prelua cineva.

Din pacate- astfel de episoade revoltatoare se repeta obsesiv in multe spitale- la urgente. De vina ar fi numarul mic de medici, spun responsabilii, care nu mai fac fata cazurilor.

Pe de alta parte, sunt pacientii care aglomereaza degeaba camerele de garda, deoarece nu au afectiuni care necesita interventii rapide.

La fel de bine ar putea rezolva problemele si la medicii de familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si