El este individul care ar fi putut provoca, in localitatea galateana Vladesti, un carnagiu ca cel de la Beirut, unde o explozie devastatoare a ucis peste 150 de persoane si a ranit alte 5000. Barbatul care a iesit cu bata la jurnalistii Kanal D tinea, in curtea firmei sale, 35 de mii de kilograme de azotat de amoniu- substanta extrem de periculoasa, asezata direct sub soare.

De o singura scanteie era nevoie, ca pamantul sa se zguduie cu totul.

Citeste si: Situație alarmantă în țară. Județul cu șase focare de coroanvirus

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Daca se ating temperaturi mai ridicate de 200-300 de grade celsius atunci procesele de descompunere devin foarte periculoase pt ca se formeaza cantitati mari de gaze.

35 mii de kilograme de azotat de amoniu, depozitate in conditii improprii

Au fost depistate 35 mii de kilograme de azotat de amoniu, depozitate in conditii improprii. Administratorul societatii risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 2 si 7 ani.

Politistii care au descoperit substantele extrem de periculoase n-au facut, insa, prea multe. Azotatul de amoniu era, in continuare, in curtea individului, acoperit doar cu o prelata. Totul, in timp ce in apropiere, un fum se iscase la vegetatia uscata.

Citeste si: Au fost găsite 35 de tone de azotat de amoniu la Galați! Este aceeași substanță care a produs dezastru în Beirut!

La aceeasi firma, politistii au gasit si 2 kilograme de insecticid extrem de toxic, dar si 75 de litri de substante pentru protectia plantelor, care erau expirate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si