Numai ca ultimele cazuri arata situatii dramatice prin care trec unii parinti: copii batuti, bruscati sau tratati neglijent de cele care ar trebui sa-i supravegheze permanent. Atentie! Urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Sunt imagini socante pe care niciun parinte nu ar vrea sa le vada vreodata. O bona bruscheaza pe rand cei patru minori de care ar fi trebuit sa aiba grija. Unuia, care pare cel mai mic, ii pune chiar piciorul pe cap.

Printr-o situatie similara, dar mai putin traumatizanta, a trecut si Ioana Macoveiciuc. In urma cu 7 ani a angajat o bona pentru fetita sa, Sofia, in varsta de doar 6 luni la vremea respectiva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Intre timp, mama fetitei a realizat ca bona nu parea sa aiba atat de multa experienta pe cat sustinea ca are si nici dragostea fata de copii nu era puternic manifestata.
Ulterior, Ioana a mai aflat si alte lucruri despre aceasta asa-zisa bona.

Avocatii atrag atentia ca astfel de fapte se pedepsesc inclusiv cu inchisoarea pentru cei care se dovedesc a fi vinovati. E important sa existe totusi imagini de pe camerele de supraveghere pentru a dovedi agresiunile.

In plus, e bine sa cerem cel putin doua recomandari pentru bona pe care dorim sa o angajam si, mai ales, sa ii cerem cazierul judiciar.

Cel mai recent studiu al celor de la Unicef arata ca, in Romania, cel putin un copil din 10 este victima unei forme de agresiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si