„Brad Pitt încearcă să trăiască ecologic. Starul de la Hollywood își dorește să protejeze mediul înconjurător și să consume cât mai puțin din resursele plantei. Recent, vedeta a făcut încă un pas în sprijinul acestei cauze: a dotat întreagă lui casă cu panouri fotovoltaice”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Brad Pitt are o casă „verde”

Casa actorului Brad Pitt pare ca se învârte după soare...

la propriu! Vila de lux, aflată într-unul dintre cele mai vestite cartiere din Los Angeles, aproape că se vede din spațiu dacă luăm în calcul sclipirea puternică a panourilor solare montate pe toată suprafața acoperișului. Actorul militează pentru un stil de viață cât mai ecologic și nu s-a sfiit deloc să monteze panourile pe locuința sa care valorează peste 8 milioane de dolari.

Citește și: VIDEO- Județul Sibiu, în cursa pentru cea mai verde destinație. Turiștii sunt tot mai atrași de această zonă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Casa actorului, aceeași în care a locuit cu fosta lui soție, Angelina Jolie și cu cei 6 copii ai lor, are o suprafață de două mii de metri pătrați și este înconjurată integral de verdeață.

Vila are o piscină exterioară mică și cochetă, dar și un spațiu generos de relaxare, amenajat ca o grădină tropicală. Proprietatea are trei dormitoare și două băi și este amenajată în stil minimalist, cu influențe retro și orientale. Casa este foarte luminată, gândită cu geamuri ample care oferă priveliști tropicale spre grădina luxuriantă a casei.
Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, este pasionat de arhitectură și design, iar asta se reflectă și în aspectul proprietăților sale.
Vedeta are mai multe case cumpărate atât în Statele Unite, cât și în Europa. Starul de la Hollywood are o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si