În piețe și magazine a apărut bradul de criză. De fapt, vorbim de o jumătate de brad, iar comercianții spun că ar fi mai practic. Încape oriunde și nu trebuie să dăm prea mulți bani pe decorațiuni. Oamenii strâmbă din as când îl văd mai bine scot toți banii din buzunar decât să strice magia sărbătorilor, a transmis Cristian Sabbagh.

Bradul „de criză” n-are trecere la români

O jumătate de brad, e proaspăta găselniță a comercianților după tăvălugul de scumpiri. Unii văd cu ochi buni ideea, alții strâmbă din nas.

Ar fi ca și cum Crăciunul ar fi înjumătățit în două, adică farmecul Crăciunului este să aibă totuși un brad frumos împodobit, nu doar jumătate de brad, a spus un trecător.

Ba mai mult. Unii nu-l văd nici măcar aspectuos.

Dar este urât, vă zic sincer. Este doar urât. Dar cu cât mă apropii mai mult, cu atât mi se pare mai urât, a declarat altă persoană.

Una peste alta, o jumătate de brad poate fi alegerea perfectă pentru decorarea spațiilor mici. Poate fi lipit de perete, iar împodobirea lui e floare la ureche. Nici așa nu-i convinge pe mulți să-l cumpere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Bradul din iarbă de pampas. Cât costă un astfel de brad?

Trebuie să vină moșul să dea roată pe lângă el, dă cu capul de p erete? Ce face?, a spus o femeie.

Să-l lipesc pe perete? Ce să îi fac? Mai bine lipsă, a mărturisit altă femeie.

Pe de altă parte, mulți se gândesc și la reacțiile copiilor.

Totuși, e o bucurie pentru copii, pentru noi, pentru toată lumea. Să mergem cu tradiția așa întreagă, nu pe jumătate, a spus o altă femeie.

Nu îmi încântă ochiul, un copil dacă vede asta începe să plângă, a spus un bărbat.

Bradul pe jumătate se vinde pe internet la prețuri care încep de la 70 de lei și poate ajunge până la câteva sute de lei în funcție de mărime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si