Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Brăileanul care a semănat teroare în Marea Britanie se ascunde în România. Ce spun vecinii despre el

Romanul care a semanat teroare in Marea Britanie, dupa ce a snopit in bataie trei femei, intr-o locuinta, a fost identificat! Este un recidivist, condamnat in trecut pentru furt si proxenetism, iar acum politisti din mai multe tari europene il cauta peste tot. Omul ar fi reusit sa fuga din Marea Britanie dupa atacul sangeros, insa acasa, la Braila, rudele sustin ca nu l-au vazut.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sandel Hornea, in varsta de 35 de ani, este, momentan, intre cei mai cautati infractori romani.

Individul- cu un lung sir de antecedente penale- a fost identificat de politisti, dupa ce a atacat violent 3 femei, intr-o locuinta din orasul englezesc Luton. Barbatul, originar din Braila, ar fi casatorit si ar avea chiar si un copil.

Citeste si: VIDEO| Recompensă uriașă pentru prinderea unui român care a îngrozit Anglia

La Faurei, unde omul detine un apartament, vecinii nu l-au mai vazut de cateva saptamani.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Vecina: Acum 2-3 zile am vazut-o, pe sotie.

Reporter: Pe el nu l-ati mai vazut de mult?

Vecina: Chiar nu l-am mai vazut de cateva saptamani, 2-3, nu stiu.

Altă vecină: L-am vazut mai demult.

Acum cateva luni.

Brăileanul care a semănat teroare în Marea Britanie se ascunde în România

Sandel Hornea are mai multe condamnari la activ, atat in Romania, cat si in strainatate. In 2007, pe cand avea 23 de ani, a fost dat in urmarire internationala pentru proxenetism, dupa ce a transportat mai multe fete in Italia si le-a obligat sa se prostitueze. In plus, a facut puscarie dupa mai multe condamnari de furt.

Georgiana Streche, purtator de cuvant Tribunalul Braila: Persoana in cauza a fost eliberata in 19 martie 2018 de judecatoria Braila, a fost eliberata in baza legii 169/2017. A avut de executat 2 an si 8 luni de inchisoare in baza unei sentinte emise de curtea de apel Galati, prin care a fost recunoascuta o hotarare de condamnare pentru furt, pronuntata de instantele din Italia.

Hornea a intrat din nou in atentia politiei- de data aceasta in Marea Britanie dupa ce a dat buzna in locuinta unei familii din Luton.

Recompensă pentru prinderea brăileanului care a semănat teroare 

Pe camerele de supraveghere din curte se vede cum individul e deghizat in curier. Suna la usa casei, iar cand i se deschide, omul o pune la pamant pe o pensionara si o taraste in bucatarie. De aceeasi soarta are parte si nepoata femeii, de numai 14 ani. Apoi, romanul o loveste si pe mama adolescentei.

Scenele terifiante l-au revoltat pe proprietarul locuintei, care a pus o recompensa pe capul romanului: 20 de mii de lire sterline persoanei care il va gasi pe Sandel Hornea.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Intr-o postare pe facebook, barbatul povesteste despre calvarul trait de mama, fiica si sora lui: Mi-ai lovit fiica de prea multe ori. Are nevoie de 7 copci, ochiul ei este afectat si va avea nevoie de operatie. Mi-au lovit mama in cap, ai lasat-o inconstienta, acum abia daca-si mai aminteste ceva. Mama, fiica si sora mea se simt speriate tot timpul.

Sandel Hornea s-ar ascunde in Romania, spun surse din ancheta. Politistii il cauta, insa, in mai multe tari europene unde ar fi putut sa fuga dupa atacul violent.

Citeste si: Un fotbalist din Marea Britanie și-a supus iubita la chinuri groaznice: a bătut-o cu o rangă de fier, a obligat-o să lingă vopsea și i-a băgat cioburi în corp

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI