Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Brăilenii descoperă gusturile Orientului. Aromele Anatoliei, pe malul Dunării

Aromele, gustul si atmosfera Anatoliei s-au mutat pentru un weekend la Braila.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Festivalul turcesc, organizat pe malul Dunarii, a fost extrem de apreciat de localnici, care au gustat cu mare placere din produsele cu specific oriental.

Tantuni, şuberek, kebab, placinte si sarailii, toate deliciile cu specific turcesc au fost degustate cu mare placere de braileni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu a lipsit celebra cafea turceasca, cu caimac, facuta la nisip.

Citeste si: VIDEO| Dăm cei mai mulți bani pe mâncare

Evenimentul de la Braila a fost o dubla provocare pentru organizatori. Acestia s-au straduit ca festivalul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, dar au si testat publicul brailean.


Rezultatul a fost pe masura asteptarilor, asa ca turcii au planuri sa revina in orasul de la Dunare cu un eveniment si mai bine pus la punct.

Ali Bayram, organizator: Avem produse turcesti, baclava, rahat, sucuri, mancare, gratar, cafea turceasca, inghetata turceasca.

Citeste si: Cum arată femeia care n-a mai mâncat de 97 de zile: "Trăiesc doar cu energia aerului"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI