Locatarii unei grădini zoologice au avut parte, recent, de o masă mai puțin obișnuită! Elefanți, maimuțe dar și alte animale s-au bucurat de un adevărat festin culinar și au ronțăit de zor la brazii rămași nevânduți de Crăciun, a transmis Simona Pătruleasa.

Brazii se mănâncă

La Grădina Zoologică din Berlin este petrecere mare zilele acestea. Toți locatarii, de la mic la mare, se bucură de un răsfăț culinar complet neobișnuit: mănâncă brazii rămași de la Crăciun.

Elefanții sunt printre cei mai bucuroși să se înfrupte din aceasta delicatesă, pe care o dau gata în timp record.

"Presupunem că brazii au un gust foarte bun, deoarece sunt întotdeauna mâncați în câteva minute", a declarat Svenja Eisenbarth.

Animalele de la zoo se bucură aproape în fiecare an de un astfel de răsfăț culinar, însă de această dată, cantitățile pe care le-au primit au fost suplimentate. 2 camioane încărcate ochi cu brazi tăiați și vânduți, au ajuns la parcul zoo din Berlin, iar porțiile cele mai generoase sunt servite, de regulă, la micul dejun.
Varianta mesei de brazi pentru animale este, de altfel, o soluție potrivită și pentru reciclare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"Aceștia sunt arbori netratați, adică pomi organici care nu au fost vânduți, care sunt apoi împachetați de vânzătorii de pomi de Crăciun și conduși la noi la începutul lunii ianuarie", a declarat Svenja Eisenbarth.

Și pentru că o masă copioasă nu este completă dacă nu ai alături și câțiva invitați de seamă, animalele de la zoo se bucură să servească delicatesele alături de o sumedenie de vizitatori, unii mai încântați decât alții să le admire și să le pozeze.

Citește și: VIDEO- Unde aruncăm bradul de Crăciun? În Secotrul 3, brazii se reciclează


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si