Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bucureștenii ar putea trăi o iarnă ca-n grotă. Țevile mâncate de rugină cedează una după alta

Iarna va fi una grea, iar apa caldă și căldura ar putea lipsi din apartamentele bucureștenilor din pricina conductelor mâncate de rugină care cedează una după alta. Asta e situația, altă variantă nu avem, e răspunsul celor de la Radet, în timp ce oamenii din mai multe cartiere dârdâie de frig și se spală cu apă încălzită pe aragaz.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

De câteva luni- locatarii din cartierul Aviației din Capitală îndură un adevărat chin. Din pricina unor avarii serioase la conducte, au rămas fără apă caldă.

Mai rău e noaptea, mai ales că a fost destul de frig. Cum apă caldă nu e, nici căldură nu e, iar bieții oameni se descurcă așa cum pot. Odette, de pildă, spune că are noroc cu aerul condițional, altfel ar fi fost jale.

Citeste si: VIDEO| Crapă conductele de apă caldă! Mii de bucureșteni au rămas în frig

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din păcate, situația se repetă obsesiv în tot Bucureștiul. Mergem într-o altă locuință din cartierul Colentina. Aici, Elena încălzește pe aragaz apă, să se spele. Cu frigul din casă e prietenă deja.

Uneori e mai cald afara cand mai iese soarele. Oamenii spun că au făcut o grămadă de sesizări, atât la primărie, cât și la Radet. Iată cu ce răspuns îi încălzesc aceștia din urmă: „Nu este o neglijenta, o intarziere.

Astea sunt conditiile si alta varianta nu exista”.

În spatele neputinței- se ascunde- din păcate- un adevăr dureros. Pe banii lor- bucureștenii ar putea trăi o iarnă ca-n grotă. Țevile mâncate de rugină cedează una după alta, așa că avariile se vor ține lanț în următoarele luni.

În momentul de față, în Capitală sunt peste 300 de blocuri afectate de lucrări de reparații la conductele de apă ale Radet.

Citeste si: O femeie din Onești a murit după ce a fost călcată de camion. Șoferul era beat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI