Așteptăm ninsorile în Capitală din această noapte. ANM a emis o informare de vreme rea în aproape toată ţara, până vineri dimineață. Dar cu mai multe detalii vine colega mea, Mădălina Bichir. Mădălina, te ascultăm!

Ninsori așteptate în Capitală în această noapte

„Bun găsit!
Cu toate că am mai avut câteva episoade scurte de lapoviță și ninsoare în Capitală, din această seară se preconizează că vom avea parte de iarnă în toată regula în București.


De vină este o masă de aer polar care vine din partea de nord și care aduce precipitații care se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare.

Citește și: Vremea în perioada 7-10 decembrie 2023: Vin ninsorile! Anunțul făcut de meteorologi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Meteorologii au emis o informare valabilă până pe 8 decembrie. Ploile, lapovița si ninsorile se vor extinde în toată țara, dar vor fi mai însemnate în sud vest. La munte și în Moldova se va depune un strat de zăpadă încă din această noapte, avertizează meteorologii.
Se preconizează temperaturi negative, ceea ce înseamnă că dacă în această seară va ninge, mâine dimineață am putea avea parte de haos pe șosele”, a transmis Mădălina Bichir, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si