Este bucurie mare în familia Oanei Bozga-Pintea! Artista a devenit mamă pentru a treia oară! Frumoasă cântăreață a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar ieri amândouă au ajuns acasă. Cât a stat la spital, artista a compus și o nouă melodie pentru micuța ei comoară și promite că o va lansa în curând, a transmis Cristina Dorobanțu.

Oana Bozga Pintea și-a dus fetița acasă

Cu zâmbetul pe buze și cu bebelușul în brațe, așa am găsit-o pe Oana Bozgă Pintea, gata să plece acasă împreună cu soțul său.

Cântăreața a născut o fetiță de toată frumusețea la o clinică privată din Cluj-Napoca iar ieri a fost externată împreună cu micuța Irina Filofteia.

Oana Bozga Pintea- Sentimentul care descrie toată povestea pe care o trăiesc de câteva zile se rezumă la un vers din viitorul meu cântec: Mi-e inima primăvară. Și rochia mea cred că transmite acest mesaj. Mi-a venit acest gând odată ce am văzut că fetița noastră este sănătoasă, am luat-o în brațe și din euforia pe care am trăit-o imediat după naștere și dragostea care se naște odată cu copilul am și compus viitorul cântec care va fi special pentru fetiță noastră.

Micuța, Irina Filofteia s-a născut chiar înainte de Bună Vestire și este bucuria familiei iar, ieri, când a ajuns acasă, cei doi frați mai mari au întâmpinat-o cu o surpriză.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Oana Bozga Pintea- Ea este rodul rugăciunii lor. Copiii și-au dorit foarte mult surioară.

Sunt extrem de fericiți, cel mare o adoră efectiv nu s-a dezlipit de ea când a venit în vizită să o vadă.

Când i-a pus numele fetiței, Oana s-a gândit să aibă o însemnătate aparte. Așa că a ales numele Irina, la fel cum o cheamă pe bunica socrului său deoarece această a fost născută de Bună Vestire, iar Filofteia nume de sfânt.

Oana Bozga Pintea- E vorba de Sfânta Filofteia, care e protectoarea familiei noastre, eu am o evlavie aparte la ea, de când eram mică mă rugăm la ea și când îmi era greu, mă ajută.

Într-o zi, soțul meu mi-a trimis din senin un mesaj și a scris Filofteia și eu chiar atunci treceam prin dreptul icoanei și am trsaltat: am zis da, fetița noastră va fi darul de mulțumire către Sfânta Filofteia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Vlăduța Lupău, însărcinată pentru a doua oară. ,,Tot timpul era îmbrăcată așa larg''

Artista va lua acum o pauză de la carieră muzicală însă spre finalul postului Paștelui va participa la câteva concerte de pricesne.

Oana Bozga Pintea- În acest fel eu cred că Dumnezeu lucrează prin mine, prin faptul că transmit mesajul cântecului religios care până la urmă este o rugăciune cântată, ne îndeamnă pe toți să ne pregătim și mai profund de Învierea Domnului și cu siguranță Dumnezeu se va bucură că am ales să merg la câteva concerte de pricesne înainte de marea sărbătoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si