„Nimeni niciodată nu va putea să scoată asta de aici.... Suntem tineri, avem nevoie de chestia asta, pentru că este în sânge, mai ales la români!”.

Bucureștenii stau lipiți unul de celălalt în scenariul galben

Lipiți unul de altul, într-o buluceală de speriat și fără să poarte mască, mii de bucureșteni au sfidat intrarea capitalei în scenariul galben la chefuri monstruoase, încinse prin cluburi sau la terasele din centrul vechi.

Imaginile vorbesc singure. După lăsarea serii, aici nici să respiri nu mai puteai.

Citeste si: Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. În ce stare se află acesta

„Atmosfera e incendiară... Apar la televizor acum? Uuu.... ” îl lăsăm să danseze!!!

În marea de oameni- pot fi numărați pe degete cei care poartă mască.

„Eu m-am vaccinat, sunt în siguranță!”.

”Eu cred că toată lumea s-a săturat de virus, s-a săturat să poarte mască. Ne-am săturat. Toată lumea vrea să fie liberă din nou, de aceea suntem aici!”, au mai declarat trecătorii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Printre cei cu poftă de libertate îl regăsim și pe.. Whats-up. Artistul spune că nu a mai ieșit de multă vreme din casă... iar acum se uită-n puțin speriat în jur... și trage o concluzie amară:

„Nu știu ce caut......... dar nu e bine! Eu zic sincer...... două trei zile nu pot să cred! Eu am trecut prin toate etapele.... dar cred că e o prostie sincer!”

Citeste si: Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depăşim 17.000 de cazuri de COVID-19 pe zi

Puțini bucureșteni conștientizează pericolul infectării cu COVID-19

Dar e printre puținii care conștientizează pericolul. Pentru restul- români sau turiști străini deopotrivă- altele sunt prioritățile.

„Petrecem aici în București. Bucureștiul este cool! Elveția! Sper să prind avionul mâine!”

Și pe Calea Victoriei- care în weekend e pietonală- a fost la fel de mare îmbulzeaza.

„Noi suntem într-o bună dispoziție... da, și eu, visul meu! Noi suntem vaccinați.... simt aerul, nu simt covidul!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Iar lăsarea serii a adus și mai multă lume.

Fie că s-au plimbat sau că au stat la terase- oamenii nu avut prea mare frică de vreo infecție...

”Virusul dacă îl iei îl iei oricând.. nu mi-e frică! Încercăm să fim și noi..... am stat toată ziua în casă! Sperăm că.... nu îmi e absolut deloc! Eu aștept doza a treia... de conexiunea asta cu oamenii, sincer! Noi tocmai am intrat în scenariul.... să sperăm că nu o punem de tot iar peste față!”

De libertate se bucură și premierul- pe care l-am întâlnit în Vama Veche. Spune că a ales să vină acum- că nu mai e așa de multă lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si