Bunatatile sasesti sunt la mare cautare in aceasta perioada, mai ales de cei care vor sa aduca ceva nou pe mesele de sarbatori. In aceasta unitate s-a lucrat la foc continuu pentru ca toate comenzile sa fie gata la timp. Printre specialitatile de inspiratie germana, pofticosii prefera pasta de ceai tartinabilă, șuncă fiartă și afumată, cu aromă de ienupăr și marinată.

Si semipreparatele le-au facut cu ochiul gurmanzilor dornici sa incerce gusturi noi, cum ar fi mușchi sibian din cotlet de porc, umplut cu șuncă, cașcaval și ciuperci, apoi învelit în bacon crud-uscat.

Românii se dau în vânt după bunătățile preparate după rețete germane

„Sunt si fripturi cum este de exemplu acest cotlet cu os. E gata condimentat si asezonat. In momentul in care clientul il cumpra primeste si o sugestie de preparare- direct in cuptor, urmeaza instructiunile, rezultatul e prefect”, spun producătorii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cu o astfel de oferta, vanzatorii nu au stat o clipa, mai ales ca multe produse dupa ce au fost vidate, s-au livrat in toata tara.

„Sunt efectiv foarte, foarte multe comenzi si in perioada aceasta multe care sunt programate, plasate acum, dar trebuie livrate in alt moment, ca sa ne calculam ce avem nevoie lucram 100% digital cu niste softuri bine puse la punct”, spun producătorii.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si