În locul treburilor gospodărești, bunicii stau cu orele pe rețelele de socializare și au devenit... influenceri! Pe aplicația Tik-tok bătrânii au mare priză la public. Nu puțini sunt cei care au ajuns să se ia la întrecere cu vedetele atunci când vine vorba despre numărul de urmăritori.

Bunicii, influenceri pe TikTok

Tik-Tok i-a cucerit și pe cei mai în vârstă, nu doar pe tineri.

Ajutați de nepoți, bunicii au prins repede la public și au devenit virali.

De un succes amețitor se bucură și Bunica Lucreția. Are aproape 300 de mii de urmăritori și peste 5 milioane de aprecieri. Cât e ziua de lungă, Lucreția se ocupă de treburile gospodărești asistată de fanii ei.

Cea mai virală bunică de pe TikTok este Tanti Gherghina! La cei 75 de ani, bătrâna a strâns aproape 9 milioane de aprecieri și este urmărită de 700 de mii de oameni. Cu astfel de rezultate în mediul online, nu este de mirare că bunica a îndrăznit să se dueleze cu Florin Salam.

Citește și: O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nepoata i-a deslușit tainele internetului, iar de atunci Tanti Gherghina a descoperit o nouă pasiune- cea de influencer!

,,Aveam 72 de ani când m-am apucat de TikTok! Nu m-am gândit! Nu m-am gândit niciodată!'', a spus Gherghina. 

Precum acești bunici, îndrăgostiți de Tik Tok sunt aproape 9 milioane de români. Statisticile arată că aceștia petrec pe aplicație, în medie, 32,5 ore pe lună.

,,Putem spune că Tik Tok devine aplicația preferată a românilor. Românii sunt fascinați de Tik Tok, pentru că este locul unde mergi ca să găsesși conținut divers, din toate nișele, din toate categoriile. Poți vedea atât conținut de entertaining, cât și conținut educativ și poți găsi comunități de oameni cu interesele pe care le ai și tu'', a spus Carina Asaftei, specialist social media.

La o distanță considerabilă se numără celelalte rețele, precum Linkedin, Snapchat și X. Același studiu arată că în România există peste 18 milioane de utilizatori de internet, iar dintre aceștia mai bine de 13 milioane utilizează rețelele sociale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si