Ne dăm în vânt după mici și sarmale, dar mai tare ne plac burgerii! În ultimul an, senvișul cel mai gustat de americani a devenit și preferatul nostru dacă aruncăm o privire în restaurante- fie că sunt cu specific tradițional sau grecesc, burgerii și-au făcut loc în meniuri și sunt printre cele mai comandate preparate. Cine mizează pe o astfel de afacere are profitul aproape garantat!

Burgerul- care odinioara se facea dintr-o chifla de paine, o chiftea din carne, legume si sos- a capatat- in ultimul an- ingrediente felurite si a primit, astfel, arome si forme surprinzatoare. Supraetajat- cu mult bacon si ou, ori vegan cum am gasit in Cluj, burgerii au devenit preparatul obligatoriu din meniurile localurilor. Clientii ii prefera pentru ca sunt satiosi, la indemana si pot fi infulecati, in fuga.

Citeste si: Ce ingrediente poţi folosi în omletă. Sigur nu ştiai acest lucru. O transformă total!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rețeta zilei: cartofi umpluți. Un deliciu absolut, gata în câteva minute! Doar așa vei găti cartofii de acum înainte!

Cel mai vandut burger este cel de pui. Mai usor de digerat decat cel de vita, reuseste sa fie pe toate gusturile. In functie de locul unde-l gasim, reteta e alta si dovedeste maestria buctarului in combinarea gusturilor.

Dan Paștiu a pornit de la zero o afacere in domeniul fast food in urma cu sase ani. In scurt timp, a reusit sa creeze o franciza de succes.

Conceptul de fast-food sanatos l-a adus din Germania si l-a adaptat pentru piata locala. Clientii au fost incantati. In primele 9 luni ale anului, cifra de afaceri a francizei a trecut de 17 milioane de euro.

Un studiu recent arata ca chiar daca manancam din ce mai multa mancare de la fast food, am devenit mai interesati de calitatea preparatelor. In general burgerii sunt asociati cu cartofi prajiti, sosuri si diverse bauturi racoritoare. 9 din 10 clienti prefera si cartofii prajiti atunci cand aleg un burger.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si