Bursucu este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV, care anul acesta a avut parte de două schimbări majore în viață. S-a căsătorit și a slăbit considerabil. Așa că l-am invitat în platoul știrilor pentru a afla cum se simte în postura de bărbat însurat, a transmis Cristina Dorobanțu.

Bursucu, detalii despre viața de bărbat însurat

- Cum te simți în postura de bărbat însurat?

Până acum am fost tata la copii, acum am devenit și pofta inimii, oficial. Cum să fiu? La fel, nu s-a schimbat nimic. Îți dai seama că noi avem o relație de unsprezece ani, n-avea ce să se mai schimbe. Adică da, emoții în ziua aceasta da, chiar da, am avut emoții până la până la valsul mirilor. După gata, nu mai, mi-au trecut. Adică erau câteva momente care trebuiau să iasă așa cum le visam și de asta aveam emoții, nu că n-ar fi ieșit. Faptul că s-au distrat oamenii până dimineața a fost senzațional. Am cea mai frumoasă soție, mireasă din lume, Andreea, a declarat Bursucu.

- Le faci toate poftele fetițelor sau nu le-ai învățat răsfățate?

Sunt un tată certat de către soție pentru că eu nu am limită. Nu sunt un bun om pentru a educa copii, eu sunt genul ăla de "lasă tată că merge dar de  la ce ne-am luat".

Deci dacă soția mea o să aibă pe păr alb, de la mine, nu de la copii o să aibă. N-am limite, adică nu pot să le spun "nu face asta", mă enervez, știi că mă enervez, am o pornire și după care când mi-a zâmbit pleacă pornirea și zic "lasă mă, până la urmă ce a făcut, a dat cu marmeladă în casă", a declarat Bursucu. 

Citește și: VIDEO. A fost arestat după ce și-a cerut iubita în căsătorie pe peronul de la metrou. Care este motivul?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Cum ai slăbit atât de mult?

Un balon gastric, absolut senzațional, fără endoscopie, fără anestezie, fără... este o procedură nouă, am mai vorbit despre asta, dar sunt foarte fericit că am făcut-o și îi sfătuiesc pe toți oamenii care au posibilitatea de a face asta, să o facă, pentru că te simți alt om. Eu sunt alt om. Douăzeci și trei de kilograme în cinci luni, a declarat Bursucu.  

- Ce spun fiicele tale, când te văd la TV?

Trebuie să recunosc că fetele mele nu prea se uită la televizor, nu au această activitate, cea mică cel puțin nu prea are această activitate. Are voie la televizor foarte puțin, cam o oră pe zi stă, și atunci își dă la niște desene, niște filmulețe, la ce se uită ea, în rest avem alte activități, nu în fața televizorului.

Dar pot să-ți povestesc prima reacție. Deci era micuță, cred că avea un an și ceva și stăteam eu în canapea și dau duminica la Roata Norocului să mă uit puțin, era o ediție specială, am vrut eu să văd un intro și cum stăteam relaxat așa, dau drumul la televizor, pac ea sub televizor se juca. Și la un moment dat, îmi aude vocea și face exact așa. S-a oprit s-a uitat la mine, a văzut că eu nu vorbesc, s-a uitat deasupra și a făcut "Tata" și am zis "tati e acolo, tati", de două ori a pentru că ea era acolo și eu în fața ei. Din momentul ăla, s-a obișnuit, știe că pe tati îl cheamă Bursucu, habar n-are că mă cheamă Adrian Cristea, nu știe, nu știe, deci dacă o întreb cum îl cheamă pe tati,  Bursuc, a declarat Bursucu.  

- Săptămâna aceasta, la Roata Norocului, cine sunt invitații speciali?

Jador și sora lui, Camelia. Atenție mare, o să fie haos pentru că Jador nu are nicio limită. Jador este Jador pe care îl știm cu toții, greu de controlat, nu știi ce îi bese mintea și ce poate să spună și ce nu poate să spună în emisiune. Seamănă cu Bursucu, dar trebuie să vă uitați duminică, de la ora 20:00 pentru că este o ediție senzațională, a declarat Bursucu. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

- Ce faceți de sărbători?

De Crăciun, clar stăm acasă. Nu plec nicăieri de Crăciun, n-am plecat în general. Acasă de Crăciun pentru că noi avem această tradiție pe care o ținem în fiecare an pentru copii. Vine Moș Crăciun, cadouri și dacă aș fi plecat mi-e greu să-l aduc pe Moș Crăciun, știi ce zic? E complicat să-l iau după mine în vacanță, că merg la hotel, să-l țin vreo cinci șase-zile. Cred că de Revelion, adică mai mult ca sigur, stăm în România anul ăsta, pentru că la ce se întâmplă în lume, numai cu avionul să nu te plimbi, a declarat Bursucu.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: