Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ca să dea jos kilogramele, românii au luat cu asalt clinicile

Clinicile de remodelare corporală şi sălile de fitness sunt luate cu asalt în această perioadă de cei care vor să scape de kilogramele acumulate de sărbători.

Iulian Ciurea,

Criogenarea celulelor este o metodă eficientă de slăbit [Sursa foto: Atelierul de slăbit]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe Simona am găsit-o răsfățându-se cu ajutorul echipamentelor care le fac viața mai ușoară tuturor celor care vor să-şi recâştige repede silueta de dinainte de sărbători.

„Este solutia perfecta pentru a putea slabi, mai ales acum dupa sarbatori, eu cel putin am pus 2 kilograme”, spune femeia,

Şi Simona, ca multe alte cliente ale clinicilor de remodelare corporală, a ales slăbirea localizată prin intermediul înghețării celulelor grase.

„Pentru persoanele care nu au timp in general, criolipoliza este slutia, pentru ca ai nevoie de o sedinta astazi, iar in 45 de zile, adica o luna jumate nu mai ai nevoie”, spune Simona.

Kilogramele de sărbători, date jos de români la clinicile de slăbit

O altă metodă de slăbire este și terapia revolvX. Ea se aplică la nivelul întregului corp, iar rezultatele se observă după minimum 3 ședințe a câte 30 de minute.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Terapia revolvX înseamnă un cumul de 4 terapii într-un singur capăt de tratament. Și anume, radiofrecvența ce acționează, vacuum printr-o aspirație negativă, de asemenea, radiofrecvența și led terapia.

Tehnologia în domeniul înfrumuseţării vine, însă, şi cu un preţ. O singură ședință de criolipoliză pornește de la 1.100

de lei și poate ajunge până la 3.000 de lei.
Pentru ca orice procedură să dea rezultate la capacitate maximă, specialiștii recomandă totuși și mișcarea. Sălile de fitness au fost luate cu asalt încă din a doua zi a anului.

„Am fost foarte surprins imediat dupa anul nou a doua zi au venit la programul pentru noul an, pentru ca au acumulat kilograme in plus, nu au avut prea multă activitate”, spun specialiștii.

Unii au ales munca la sală ca să dea kilogramele jos

Pe Violeta am găsit-o în sala de fitness, lucrând de zor la zona abdomenului, semn că bucatele de pe masa de Crăciun au început deja să se depună.

„Am avut o pauza de o luna de zile in care am luat o pauza de sarbatori sdi din cauza unei raceli minunate si am pus 2 kilograme jumatate.

Asta e scopul meu, sa ajung la un corp armonios”, spun clienții.

În plus, nutriționiștii recomandă şi un stil de viaţă sănătos. Orele meselor trebuie respectate cu sfințenie, iar bucatele din care ne-am înfruptat în urmă cu puțin timp trebuie date uitării pentru alimente mai ușoare şi multe vitamine.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI