Femeia în vârstă de 44 de ani, din comuna Florești, a fost dată dispărută în cursul zilei de miercuri. Din primele informații, aceasta s-ar fi aruncat în apă.

cluj

Barajul Florești, Cluj

Cadavrul unei femei din Cluj a fost găsit în apele unui lac de acumulare

Femeia în vârstă de 44 de ani a fost găsită în râul Someș, la Barajul Florești.

La locul tragediei au intervenit cei de la ISU Cluj.

Citește și: Sebastian, românul dat dispărut în ianuarie în Thailanda, a fost găsit fără suflare. Trupul său a fost găsit fără picioare

”La data de 24 mai a.c. polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că la aceeași dată, în intervalul orar 02.00-07.00, o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Florești, ar fi plecat voluntar, deplasânu-se cu un autoturism.”, se arată în comunicat.

”În urma verificărilor şi a investigaţiilor derulate, poliţiştii au identificat autoturismul femeii în zona barajului Floreşti”, au transmis poliţiştii. 

Vacanță în Mexic încheiată tragic pentru o româncă. Anda a murit înecată în Pacific

Anda, o româncă în vârstă de 33 de ani, a decedat înecată în Pacific. Românca se afla în vacanță alături de iubitul său mexican.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tragedia s-a petrecut pe plaja Zicatela, la est de Puerto Escondido, în Oaxaca. Anca a intrat în valurile agitate și nu a mai ieșit.

Potrivit presei din Mexic, salvamarii au ridicat steagurile roșii, însă în ciuda avertismentelor, Anca și iubitul au intrat în valurile agitate.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un băiețel de 1 an alunecă în piscină, iar tatăl lui sare să-l salveze

Anca Chițu, în vârstă de 33 de ani, a fost luată de curenți și dusă în larg, locul fiind cunoscut pentru valurile înalte și pentru surfing.

Citește și: Drama unei moldevence din Italia! Femeia nu va mai putea face copii vreodată după ce un medic i-a înlăturat din greșeală ambele ovare

Corpul său a fost găsit de salvamari în zona Santa María Colotepec. 

Iubitul mexican a reușit să se salveze

Pablo, iubitul Andei, a fost cel care a alertat salvamarii, el reușind să ajungă la mal.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Noi detalii în cazul morții cutremurătoare a Anicăi! Pescarul care i-a găsit trupul româncei: „După mine, nu a murit înecată”

"La sosirea la fața locului, personalul a găsit pe plajă o pacientă de 33 de ani din România, care, din păcate, nu mai avea semne vitale”, au transmis autoritățile pe Twitter, potrivit Observator. 

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort, într-un lac din Filiași

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc tragedia, iar corpul româncei va fi examinat de medicii legiști.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si