„Mie îmi plac parfumurile, lemnoase, fructate. Să lase dâra în urmă ta. In momentul in care ai pornit sa lasi in urma ta... si mai este si amprenta olfactivă. Sa se tina minte ca am fost pe acolo”, spune Raluca Bădulescu.

Pentru Raluca Badulescu parfumul trebuie sa arate personalitatea celui care il poarta.

„Raluca Bădulescu folosește parfumurile lemn de santal, argan, șofran, este o combinație între puternic și fructat, piersică”, spun specialiștii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Esenta cea mai potrivita poate fi obtinuta printr-un mix de parfumuri.

Parfumul personalizat poate fi cadoul perfect pentru această lună

Și Cătălin Botezatu are parfumul lui personalizat, cu esențe puternice și un design special.

„Parfumul lui Cătălin Botezatu este acesta, puternic, bărbătesc, unisex. Conține lemn de santal, patchouli, șofran, compoziția este foarte puternică și sticla este specială. Ne dăm seamă că vorbim despre Cătălin”, spun parfumierii.

Parfumul poate fi cadoul potrivit pentru persoană iubită. Cei care vor să-și surprindă femeile speciale din viață lor cu un astfel de dar, își pot programă o vizită la parfumier unde incerca diverse combinatii pana la gasirea celei ideale.

Ultima moda, adusa direct din Dubai in materie de parfumuri orientale este parfumul pentru parul doamnelor si domnisoarelor.

Recomandarea specialistului este sa cunoasteti bine persoana caruia vreti sa ii faceti acest dar inedit. Sa ii stiti gusturile si stilul vestimentar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si