Am intrat în luna iubirii, iar pentru domni, în special începe agitația cadourilor. Să fie oare cazul de o bijuterie sau o vacanță sau un buchet de flori e de ajuns? Cum să aleagă bărbații dar și femeile cele mai potrivite daruri, dar și cum să se încadreze în buget, aflăm acum de la Oana Pascu, consultant în materie de cadouri, a transmis Simona Pătruleasa.

Cadouri inedite de Valentine's Day

Oana Popescu a explicat importanța cadourilor și de ce acestea trebuie să fie speciale. Nu valoarea materială a cadoului contează, ci povestea din spatele gestului, care trebuie să ofere amintiri și să le facă pe domnișoare și doamne să se îndrăgostească din nou. 

Expertul în cadouri, Oana Popescu, sfătuiește domnii să ofere experiențe femeilor din viața lor. În aceste experiențe se încadrează terapiile, de exemplu terapia prin plutire, care a înlocuit masajele clasice. Un alt exemplu de experiențe ar fi experiențele care includ adrenalina, de exemplu, o săritură cu parapanta sau un zbor cu elicopterul. De asemenea, experiențele gurmande sunt o altă variantă ideală pentru un cadou reușit și memorabil.

Pentru un buget redus, domnii au, de asemenea, mai multe variante. De asemenea, un cadou care să ofere un cadou memorabil, o experiență, se poate găsi și la un preț accesibil, de până în 250 de lei.

O altă variantă este, bineînțeles, un buchet special de flori.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Cei care vor să treacă în etapa următoare a vieții și să își ceară în căsătorie iubita, trebuie să aibă în vedere lucrurile importante din viața partenerei, astfel încât să o surprindă.

Un inel cu diamante, o vacanță de lux sau bijuteriile personalizate sunt idei excelente de cadou pentru Valentine's Day.

Un lucru care nu trebuie uitat de cei care oferă cadouri de Valentine's Day este modul în care este oferit. Indiferent că vorbim de cadouri luxoase sau de un simplu trandafir, important este ca momentul să fie memorabil.

Citește și: Soția unui milionar a rămas blocată trei ore în mașina Ferrari de 350.000 euro. Fosta gardă de corp a lui Michael Jackson, intervenție de urgență


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si