Ce-și doresc doamnele să primească de Crăciun? Cel mai probabil, răspunsul se învârte în zona hainelor și accesoriilor. Astăzi, la rubrica Tu Dai Moda, colega mea Gbariela Ghizel ne arată cum să facem un cadou din zona fashion de care să ne asigurăm că nu va fi dat mai departe, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cadouri la modă pentru cei dragi

"- Voi ce veți lua de Crăciun pentru mama care mereu vă roagă să nu-i luați nimic, dar pentru prietena cea mai bună care se îmbracă mereu în tendințe? Dacă ați rămas în

pană de idei, stați cu mine ca să vedeți câteva sugestii de cadouri. Maria, tot am spus în intro despre prietena cea mai bună fahionistă, cum facem să impresionăm realmente cu un cadou astfel de persoană, care pare că are șifonierul deja plin?", a transmis Gabriela Ghizel. 

Ei bine, în privința asta pot să spun că mă pricep, pentru că și eu sunt în aceeași situație și de foarte multe ori, prietenii spun că e foarte greu să ni se facă un cadou, dar în aceeași măsură poți miza pe piese clasice, statement ca în cazul rochiei acesteia, pe care ori pe roșu în cazul în care e o persoană mai îndrăzneață și o femeie fatală sau pe o culoare ceva mai deschisă. E o piesă pe care o poți accesoriza în foarte multe moduri, a declarat Maria. 

"Piesele atât de simple ca o rochie furou neagră sau o cămașă de calitate albă ar fi cadouri plictisitoare, dar își fac de fiecare dată treaba pentru că oricât ai investi în haine, parcă tocmai pe piesele esențiale nu-ți vine să dai banii și acum", a transmis Gabriela Ghizel. 

- Pentru a doua idee vreau să ne ducem în altă zonă, un cadou de Seret Santa un cadou pe care nu vrea să cheltuim foarte mult, dar să impresioneze

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În cazul ăsta eu aș miza literalmente pe piese clasice, cum ar fi genul acesta de maletă, pe care noi toate o purtăm și la care apelăm chiar în momentul în care nu știm cu ce să ne îmbrăcăm. Merge la orice la gen, putem pune un sacou, o jachetă. Mai avem o variantă foarte interesantă, un accesoriu în genul acesta pentru că e foarte în trend în ultima perioadă, pe care îl putem pune foarte multe moduri, putem pune la gât, la o ținută elegantă de seară sau dacă dorim putem pune chiar la o ținută ceva mai cool, cu o cămașă, cu un tricou, cu o floare în genul acesta schimbă complet, complet ținuta, a declarat Maria. 

"Uite încă trei idei inedite de a purta o astfel de floare. La tivul pantalonului cu o pereche de tocuri, o poți prinde în talie ca pe o curea sau dacă îi pui un ac de siguranță pe spate, o transformi rapid într-o broșă", a transmis Gabriela Ghizel. 

- Și în final am ajuns la mama, care mereu ne spune nu-mi lua nimic, lasă-mă, cumpără ție. Ce facem totuși în cazul acesta?

Putem miza pe o geantă clasică, elegantă, frumoasă. Poate fi de brand sau poate să nu fie de brand, însă calitativă, pentru că mamele asta caută. Caută o geantă de viață care să le țină foarte, foarte mult timp și să nu se demodeze.

Funcționează pe același principiu ca și gențile un parfum pe care să-l folosești dimineață, după amiază, la seară, la job, la cine, oriunde, așa că e important să fie light, să fie adaptabil, ușor la fiecare ținută și la fiecare, pentru fiecare moment al zilei, a declarat Maria.

"În final un lucru e sigur. Cadoul perfect e cel care aduce un zâmbet, indiferent dacă e o geantă de cinci mii de lei sau un tricou pictat de mână. Important e să-l dăruiești cu tot sufletul. Noi ne vedem și săptămâna viitoare", a transmis Gabriela Ghizel.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Cadouri inedite pentru cei dragi. Ce să dăruiești de Crăciun?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si