"Cadourile handmade sunt la mare căutare în aceasta perioadă. Sunt daruri unice pe care designerii le-au pregătit pentru 1 și 8 martie și le expun la târguri de profil. Am mers și noi la un astfel de târg organizat la Cluj- Napoca și iată ce am găsit", a transmis Cristina Dorobanțu.

Târgul produselor handmade

Zeci de designeri romani și-au expus produsele la un târg al creatorilor handmade, organizat la Cluj- Napoca.

Ei au realizat cele mai frumoase și interesante cadouri pentru 1 si 8 martie.

"Cam tot ce e aici e ilustrat de mine: printuri de artă, semne de carte pictate, mărțișoare modelate și ilustrate de mine, stickere și jucării cusute. Sunt cadouri mai speciale. Mai copilăroase, dar și ilustrațiile sunt cu iz de copilărie", a declarat Bianca Anton, designer handmade.

Nu lipsesc nici tradiționalele mărțișoare, dar prezentate într-o manieră diferită. O familie din Cluj le pictează manual.

"Am adus mărțișoare din sticlă lucrate în tehnica Tiffany sau tehnica vitraliilor altfel spus. Sunt unicate", a declarat Bianca Anton, designer handmade.

La unul dintre standuri am găsit-o pe doamna Marta, care lucrează diferite obiecte prin tehnica nodurilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Copacul vieții simplu sau din două culori. Pentru pereche cum se îmbină două culori, ața se îmbină soț și soție. Aici mai avem pentru doamne tot felul de accesorii. Toate sunt făcute manual, numai noduri toate", a declarat Maria Moldvai, designer handmade.

Manual sunt realizate și produsele de pe standul Dariei. Tânăra, împreună cu o prietenă realizează obiecte din ceramică.

"Aici avem câteva broșe din porțelan, căni pentru cafea, aici câteva lumânari din ceară naturală, iar recipientul este de asemenea, modelat de noi, de mână", a declarat Daria, designer handmade.

"Am selectat o gamă variată de bijuterii, lumânări, tot felul de lucruri croșetate, ceramică, cadouri care se potrivesc pentru femei, pentru doamne, dar sunt și lucruri să zic așa, din zona alimentară: miere, dulceață, siropuri, toate realizate de producători români de aici din zona Clujului", a declarat Anca Milchiș, organizator târg handmade.

Târgul cu obiecte handmade se mută de la casinoul din Cluj în curtea Muzeului Etnografic și va ține până duminică.

Citește și: VIDEO- A început goana după mărțișoare. Anul acesta, prețurile au micșorat listele domnilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si