Și mămicile au nevoie de momentul lor de relaxare, iar tot mai multe cafenele sunt gândite special pentru doamnele cu copii. Cum se pot distra cei mici fără să-și deranjeze părinții, vedem în materialul următor, a transmis Simona Pătruleasa.

Cafenele pentru mămici

Așa arată cafeneaua  pentru mămici la primele ore ale dimineții.

Copiii au ocazia să participe la fel și fel de ateliere interactive unde pot învăța lucruri noi, iar la final, se pot juca în curte,  timp în care doamnele savurează liniștite o cafea. Bianca vine de două ori pe săptămână în acest loc împreună cu băiețelul său și se bucură de puțină relaxare.

,,Sincer, am căutat foarte mult, îmi doream să existe așa ceva unde să mă pot relaxa, să beau o cafea, să mănânc un croissant bun și el să se joace'', a spus Bianca, mamă.

Și nu e singura mamă care profită de acest concept.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

,,Am vrut să găsesc un loc pe lângă casă unde să pot veni și eu să beau o cafea și să mă relaxez un pic, chiar dacă momentan e mică și trebuie să mai merg după ea, dar oricum e mai bine pentru că este și sigur aici..este mereu poarta închisă.. e un lucru foarte bun'', a spus Ana, mamă.

Iar alte doamne vin aici și singure, nu doar cu cei mici.

Citește și: VIDEO- Fără laptop în cafenele. Noua regulă la care apelează tot mai multe localuri

,,Sunt și eu mămică, sunt puțin mai liberă azi că cei mici sunt la grădiniță și urmează să mă întâlnesc și cu o prietenă care va veni cu copilul'', a spus Maria, mamă.

Ideea acestui spațiu a fost a Mirelei Codreanu, care a simțit de multe ori că în localurile clasice,  cei mici nu se simt confortabil și  de multe ori  strică atmosfera. În cafeneaua pentru mame, copiii au o grămadă de activități.

,,Avem ateliere muzicale, avem ateliere de joacă senzorială pentru cei mai mici, avem și piese de teatru din când în când, atât pentru copii mici, teatru senzorial, cât și pentru cei mai măricei'', a declarat Mirela Codreanu, antreprenor.

Cafeneaua pentru mămici este deschisă începând cu ora 10 dimineața. În acest local se pot face și petreceri pentru copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: