Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Câine furat din curtea vecinilor de un adolescent din Buzău. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Un băiat de 14 din Buzău a încercat să fure câinele vecinilor, însă a fost surprins de camerele de supraveghere. Iată cu ce pedeapsă s-a ales.

Redactia Stirile Kanal D,

Și-a dorin un câine și l-a furat [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un adolescent din Buzău și-a dorit atât de mult un câine de rasă încât a pus ochii pe patrupedul unei vecini. A intrat noaptea în curtea acesteia și a furat un pui de Huscky. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Surprins pe camere când a furat câinele vecinilor

Adolescentul de 14 ani a pătruns ușor în gospodăria femeii, dar s-a chinuit să scoată prada de acolo. Nu mult a lipsit ca puiul de Hucky să fie rănit. Bietul animal a vrut să fugă, dar tânărul a perseverat.

La a doua încercare, a reușit să scoată câinele. Puiul a încercat și de data această să fugă, dar tânărul l-a găsit pe stradă.

Proprietara de drept a sunat la 112 iar polițiștii l-au identificat pe adolescent. A dus câinele acasă, de unde puiul a fost recuperat. Cu această ocazie, s-a ales cu un dosar penal sub acuzația de furt calificat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Tragedie în Huși, după ce socrul viceprimarului a murit înecat în piscină. Cum s-a petrecut evenimentul tragic

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI