"Curiozitatea celor mici nu cunoaște limite. Unii copii călătoresc, prin intermediul grădiniței, chiar și-n China și descoperă astfel frumusețile globului pământesc, învățând din plăcere geografia. Despre ce e vorba mai exact, vedem în materialul următor", a transmis Simona Pătruleasa.

Călătorie în jurul lumii, la grădiniță

Așa începe călătoria în jurul lumii, la grădiniță. O activitate fascinantă, prin care copiii învață să privească mai departe decât locul unde trăiesc.

Descoperă țări noi, culturi noi și orașe fascinante, care pot fi interesante indiferent de vârstă. China e prima oprire.

La această grădiniță privată din Capitală, dascălii le-au prezentat copiilor și două femei din China, venite la noi în țară, cu costumele lor tradiționale. Astfel, micuții au putut înțelege de ce fiecare țară are cultura ei.

Iar ora continuă cu niște filmări despre animale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copii au fost foarte încântați să afle ce se întâmplă pe alte continente.

"Am învățat că China este țara artelor marțiale", a spus un copil.

"Am mâncat încă mai mult kiwi și mi s-a părut și mai delicioasă lecție, am văzut pietre care arată oameni", a spus un copil.

În fiecare săptămână, copiii de la grădiniță fac câte o călătorie în jurul lumi.

Astăzi, de exemplu, cei mici au ajuns în China. Ei au văzut cum arată un costum tradițional pe care-l port sș eu, au gustat kiwi și orez și au putut să vadă fotografii cu temple și Marele zid chinezesc.

Citește și: VIDEO- Grădinițe de stat ultramoderne, care concurează cu cele private. Cum arată o oră de curs a micuților și ce beneficii au la stat?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si