Peste 40 de mii de pasageri trebuie sa se descurce zilnic cu cateva zeci de carucioare pentru bagaje ratacite. Se fura ca-n codru, spun autoritatile, care promit sa cumpere altele noi.

Citeste si: E criza pe piata oierilor din România! Vietnamezii, soluția ideală pentru ciobani!

Asta constata zilnic si pasagerii care ajung pe Aeroportul International "Henri Coanda".  "Nu sunt carucioare! Cum?! Nu sunt carucioare! Ati cautat? Pai, unde sa caut, duduie, draga?!", spun oamenii revoltati.

Cu bagajele de zeci de kilograme dupa ea, doamna isi varsa supararea de-ndata ce vede o camera de filmat. "Dar vedeti dvs. pe cineva care are?! eu nu vad pe nimeni.", spune femeia.

Citeste si: Accident GRAV la Jucu, în Cluj! Patru autoturisme au fost implicate! Sunt mai multe victime!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Iar cand un pasager apuca un astfel de obiect care ar trebui sa se gaseasca cu usurinta, se considera norocos.

Domnul are un bagaj de 50-60 de kilograme. Fara un astfel de carucior ii era imposibil sa ajunga la ghiseul pentru check-in.

Sunt atat de cautate, incat dispar in 2 secunde, imediat ce sunt lasate. Iata ce se intampla, de-ndata ce acesta doamna renunta la carucioare.

Angajatatul care sigileaza bagajele pune imediat pana pe ele. Pe unul l-a dat unor pasageri, iar pe celalalt, il opreste, chiar daca i-l cere acest domn.

Citeste si: Accident GRAV la Jucu, în Cluj! Patru autoturisme au fost implicate! Sunt mai multe victime!

Asta se intampla cu multe dintre ele. Angajatii de pe Otopeni le folosesc pentru treburi administrative. Insa, cele mai multe ar fi furate. "Aceste carucioare sunt pur si simplu furate de catre cei care le-au folosit. Odata cu bagajele, ei incarca si carucioarele in masina.", spun oficialii.

Asta pentru ca la ora actuala, Aeroportul Otopeni nu are paza prin parcarea imensa unde zilnic sunt lasate sute de masini.

Citeste si: Bulgarii s-au pregatit intens pentru vacanța de Paște și 1 Mai. Uite ce oferte au pregătit pentru turiști

La ora actuala, reprezentantii aeroportului otopeni spun ca se gasesc 120 de astfel de carucioare pentru bagaje,chiar daca sunt foarte greu de gasit. Insa, avem promisiuni ca vor veni altele noi si in total vom avea 200 de astfel de carucioare, de care se vor folosi cei 35 de mii de pasageri care tranziteaza zilnic cel mai mare aeroport din tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si