Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Călătoriile care țin un an întreg. Care sunt cele mai râvnite destinații

Anul sabatic - atat de folosit in intreaga lume - a devenit un stil de viata si pentru multi tineri romani. Concret, vreme de un an renunta la salarii ca sa plece in calatorii nesfarsite prin lume. Cele mai ravnite destinatii sunt Thailanda, Bali sau Sri Lanka.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina si Andrei au plecat anul trecut intr-o aventura in jurul lumii. Ea corporatista, el dentist, au luat hotararea sa-si dea demisia si, impreuna cu Erik, au pornit la drum

Pana la varsta de 3 ani micutul a ajuns cu parintii sai in peste 25 de tari. Asa a aparut blogul The Happy Kid pe care sunt postate toate experientele de calatorie.

Alina Ceclan: Am vizitat 17 tari, am umblat pe jos extrem de mult, am avut tot felul de experiente.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Andrei Ceclan: Cumva ne-am pastrat nivelul de cheltuieli, ca si in Cluj, poate in unele cazuri poate mai putin. Am avut si foarte multe colaborari pe blog si asa clar a ajutat pe partea financiara. 05:57

Si Andreea cu Ionut au pornit intr-o calatorie in Asia, dupa ce si-au pus pauza carierelor pe care le aveau intr-o multinationala. Acum transmit toate aventurile lor pe un canal de youtube.

Cat de costisitoare poate fi, insa, o astfel de experienta? O luna din anul sabatic ii costa pe cei doi aproximativ 1.500 de dolari.

Anul sabatic nu este doar pentru calatorii, unii il aleg pentru a-si finaliza studiile sau pentru a urma diferite cursuri.

In Vest, dupa 7 ani de munca, angajatul se poate califica pentru un de pauza. La noi, insa, nu putem opta decat pentru un concediu fara plata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI