„Înainte de a merge acasă, atât el, cât și soția, au făcut primele declarații de la izbucnirea scandalului ”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Călin Donca, eliberat din închisoare

„Cea mai dură perioadă din toată viața mea. Am fost șocat de această perioadă, mă ciupeam noaptea, credeam că visez. Eu la ora actuală am ieșit un alt om. Am 12 proiecte pe care le-am scris în arest.

Am o carte, am o poezie de o sută de versuri care abia aștept să i-o citesc soției și acum vreau doar să merg până la apartament pe jos, să mă bucur de a merge pe jos, de lucrurile mărunte. Cel mai greu a fost despărțirea de familie”, a mărturisit afaceristul.

„Colegul meu, Adrian Jătăreanu, se află în aceste momente la arestul IPJ Brașov. Bună seara, Adrian, ce informații ai?”, a spus Christian Sabbagh.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Paradoxul unei femei din Arad. Iubita unui pompier a incendiat casele vecinilor pentru a putea privi cum sunt stinse flăcările

„Bună seara, Cristi, bun găsit tuturor! În urmă cu aproximativ o oră, Călin Donca a ieșit de pe ușile Inspectoratul Județean de Poliție din Brașov, aici unde și-a petrecut ultimele trei zile. A fost întâmpinat așa cum ați văzut, de soția lui, cu care nu s-a mai văzut de trei luni încoace.

Astăzi, Curtea de Apel din Brașov a decis definitiv ca milionarul brașovean să fie plasat în arest la domiciliu pentru următoarele treizeci de zile. În continuare el este cercetat în acel amplu dosar de corupție care a izbucnit în luna septembrie. Acuzațiile pe care procurorii le aduc sunt constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală înșelăciune și manipulare a pieței de capital. Vorbim de un prejudiciu de peste patru milioane de lei, calculat de anchetatori dar și peste șapte sute de mii de euro în legătură cu infracțiunile de criptomonede. În același timp trebuie să vă spun că urmează ca acest dosar în care este cercetat Călin Donca să fie trimis în judecată, iar el abia acolo va își va putea susține nevinovăția în fața instanței”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: