„Am acum o întrebare cât se poate de serioasă. Cum arată camera de cămin în care s-ar caza și Moș Crăciun? Este provocarea pe care o universitate din Iași a lansat-o studenților. Iată ce-a ieșit”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Camera de cămin a lui Moș Crăciun

Cam așa crede Ioana că ar arăta camera lui Moș Crăciun, dacă ar fi student și ar locui la cămin.
„Inițial, am vrut să facem un brad tradițional, dar dat fiind faptul că a venit ziua mea de naștere, am zis

să refolosim sticlele de bere într-un brad. Iar ideea a fost să transformăm bradul de bere într-unul mai tradițional, de asta am adăugat și trenulețul”, a spus Ioana, studentă la Facultatea de Chimie.
Ioana a investit aproximativ 400 de lei ca să-și decoreze camera. Acum speră să fie aleasă câștigătoare la concursul organizat de campusul Tudor Vladimirescu din Iași.

Citește și: VIDEO- Cozi la măcelării, în ciuda prețului cărnii. Românii își pregătesc masa de Crăciun

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Până acum, în concurs au fost înscrise 20 de camere, iar misiunea juriului nu este ușoară pentru că fiecare student a dat dovadă de ingeniozitate.
„Sania este confecționată din carton, am făcut niște cadouri, le-am pus sus, ne-am gândit la conceptul ăsta că ar fi mult mai mișto să schimbăm un pic aspectul în cameră.

După cum vedeți, moșul e și bețiv.”, s-a amuzat studenta.
Adrian și Valentin și-au dorit ca decorurile de anul acesta să-i reprezinte. Așa că au înlocuit bradul cu… o figură sacră.

„Sfântul Cinci, după cum știți, e ocrotitorul studenților, e nota de trecere, toți studenții se roagă la un cinci când merg la examen, că luăm mai mult după e partea a doua. Aveam foarte multe decorațiuni acasă, dar am zis că ar fi mult mai frumos să le facem noi”, au povestit tinerii.


Chiar și așa, cei doi studenți au cheltuit câteva sute de lei pe materiale.
Studenții vor afla săptămâna aceasta dacă se numără printre câștigători. Premiul cel mare este de o mie de lei și trei luni de cazare gratuită în cămin, locul doi e scutit de la plata cazării pentru două luni, iar locul trei, pentru o lună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si