Politist, antrenor si sot, barbatul este acuzat ca a profitat de increderea parintilor care-si lasau copilele in grija lui la antrenamente si le pipaia sau chiar le agresa sexual.

Era antrenor de box si se ocupa de copii si tineri cu varste cuprinse intre 8 si 17 ani, pe care-i pregatea in sali inchiriate.

Ca sa poata sa-si vada linistit de planul murdar, antrenorul se pare ca a mintit parintii fetelor in mai multe randuri.

Le-a spus ca acestea trebuie duse in cantonament in Bucuresti.

Odata ce a ajuns la hotel cu sportivele, in luna aprilie a anului trecut, barbatul ar fi cerut sa fie cazat anume in camera cu una dintre fete, in varsta de 12 ani, dubla campioana nationala la box.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se pare ca pe parcursul noptii politistul a incercat s-o violeze pe copila.

Ion Vestemean, prim-procuror: Aceasta neavnd posibilitatea sa se apere, s-a luptat cam doua ore, fetia a zis ca nu...vorbea cu apelativul „maestre”...sunteti casatorit, eu sunt minora, aveti o sotie frumoasa, a incercat din rasputeri sa-l respinga. A reusit, dupa vreo doua ore a cedat, dar toata noaptea si-a petrecut-o in baie de frica sa nu se intoarca din nou maestrul.

Episodul s-ar fi repetat la aproape un an distanta, doar ca victima agresiunii avea de aceasta data 17 ani.

Mai mult, exista informatii ca si in timpul antrenamentelor barbatul le atingea pe eleve pe fese si pe piept, gesturi care n-au nimic de-a face cu boxul.

Speriate, fetele s-au ferit sa povesteasca ceva parintilor, in schimb si-au schimbat cat au putut de repede antrenorul.

Au ales tot doi politisti priceputi la box si, dupa ce au mai capatat incredere in ei, le-au povestit cosmarul prin care au trecut.

Cei doi colegi ai presupusului agresor i-au anuntat imediat pe cei in drept si asa a inceput ancheta.

Politistul are 47 de ani si este angajat la Serviciul de Ordine Publica din 2006, iar la serviciu s-a purtat ireprosabil.

Ion Vestemean, prim-procuror: Dcocamdata, dosarul vizeaza aceste doua fete, dar urmeaza cercetari si fata de mai multe, urmeaza audieri.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore de procurori, dar judecatorii au considerat ca un om care abuzeaza de increderea si de trupul unor minore nu constituie pericol social. Au fost blanzi cu el si l-au plasat pentru o luna in arest la domiciliu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si