„După victoria uriașă la 200 de metri, unde a obținut medalia de aur, David Popovici s-a calificat pentru finala la 100 de metri liber, care se va desfășura în această seară. Toți românii speră ca David să urce din nou pe podium și imnul țării să răsune la Jocurile Olimpice de la Paris. Performanța a venit după ani întregi de muncă și sacrificii, în ciuda condițiilor nedemne din țara noastră.

Sunt prea puține bazine olimpice omologate unde sportivii să se poată antrena, ba unele chiar zac în paragină. Abia de anul viitor va mai fi inaugurat un bazin olimpic, la Cluj-Napoca”, a spus Christian Sabbagh.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: David Popovici a tras un semnal de alarmă, după ce a făcut istorie la Jocurile Olimpice! A avut un mesaj dur pentru toți politicienii: „Vorbesc despre o Românie educată”

Citește și: VIDEO David Popovici, în finala probei de 100 metri liber! Sportivul a terminat semifinala pe locul doi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si