„Este foarte bine să ne antrenăm în aer liber mai ales că am purtat măștile atâta timp, organismul deja nu se mai poate obișnui cu aerul pe care îl respirăm”, crede Yamato Zaharia.

Vânt, zăpadă, viscol sau alte intemperii nu pot le pot răpi bună dispoziție luptatorilor de kempo. Și cum mișcarea e esențială într-un stil de viață sănătos, frații Zaharia și ceilalți colegi ai lor din lotul campionul ne arata cum isi intaresc ei imunitatea.

Exerciții pentru imunitate alături de campionii de kempo

„Să alerge, să meargă, să meargă să facă niște abdomene, genuflexiunui mai ales că dacă vin la munte sunt și echipați adecvat”, spun campionii de kempo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sportivii combina exercițiile în aer liber cu remedii care intăresc organismul.

„Acesta este un apărat de electrostimulare și ultrasunete care ajută partea musculară, el având și o lovitură musculară, în același timp face și un drenaj limfatic”, explică un sportiv.

Terapiile complementare sunt benefice în această perioadă. Ele echilibrează metabolismul, întăresc imunitatea, tonifica muschii, dar și relaxează.

La aceasta se adauga sauna cu infrarosii, folosita pentru diferite tratamente si pentru detoxifierea organismului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si